2777
2789
عنوان

حسادت

284 بازدید | 45 پست

بچه ها من مامانم یکساله فوت شده 

هر وقت جایی میرم و ی مامان میبینم اینقدر حسادت میکنم

دلم میخواد منم مادرم زنده بود بهش زنگ میزدم 

وقتی یکی میگ دارم میرم خونه مامانم دلم آتیش میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهي بميرم خدا رحمتشون كنه روحشان شاد حستونو درك ميكنم منم همين حس رو از كودكي نسبت به پدر داشتم تولد دوستام ميرفتم از زمان دبستان هميشه گريه ميكردم دلم بابا ميخواست خدا همه رفتگان رو رحمت كنه 

من مادرم زنده است برای دیدن بچم نیومده بچه ام سه سالش شده همیشه ازت. واذیت بودن بعضی از ادم ها بدتر البته خدا مادرشماروو رحمت کنه من منظورم اینه همه ماهاکه مادر داریم محبت نمی‌بینیم

منم مامانم فوت شده ،هیچ وقت همچین چیزی تو ذهنم نیومده.

مادرا و پدرا کلا مسافرن ،تو زندگی ما،انشالله عمر طولانی داشته باشن ولی دیر یا زود میرن.

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  
منم مامانم فوت شده ،هیچ وقت همچین چیزی تو ذهنم نیومده. مادرا و پدرا کلا مسافرن ،تو زندگی ما،انشالله ...

من تا یکی میگه مامان یا داره با مادرش حرف میزنه یا کلا افراد پیر را میبینم بغضم میگیره 

خدابیامرزتش عزیزدلم تنهاکاری ک میتونی براش انجام بری زود ب زود برو سرخاکش براش صدقه بده دعا صلوات بخون اونا دستشون از دنیا کوتاهه منتظر کوچک ترین ثواب هستن راستی عزیزدلم اوناوهیچ وقت دوس ندارن عزیزشون ناراحت باشه سعی کن خوشحال باشی تا اونم ناراحت نباشه ❤❤

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
هر چی نگاه میکنم میبینم همه زنداداشام همه جاریام خواهرشوهرم همه فامیلمون هم پدر دارن هم مادر اما من ...

درکت میکنم منم پدرم فوت شده بعضی وقتا انقد دلم براش تنگ میشه از بغض میخوام خفه بشم واقعا تکیه گاهن