2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 45 پست
من تا یکی میگه مامان یا داره با مادرش حرف میزنه یا کلا افراد پیر را میبینم بغضم میگیره 

شاید تازگیا مادرتونو از دست دادین؟

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا درکت میکنم عزیزم فراموش شدنی نیستن ولی زنده ها باید زندگی کنن تو ک دوس نداری باراحتی تو ناراحت بشه درسته ؟؟پس کاری بکن ک خوشحالش میکنه❤❤

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

[QUOTE=73275700]درکت میکنم منم پدرم فوت شده بعضی وقتا انقد دلم براش تنگ میشه از بغض میخوام خفه بشم واقعا تکیه گاهن[/QUOTE

خیلی سخته نه پدر داشته باشی ن مادر 

اصلا وقتی حوصلم میره یا ناراحتم هیچ جا ندارم برم

عزیزم چ حیف  قدرشو بدون

قدر چی شو اینکه نیومد دیدن بچم اینکه تمام راز زندگی مجردیمو به همسرم گفت من حس نمیکنم مادر دارم منم مثل شما مادر بقیه رو دیدنی حسرت میخورم سه سال ندیده منو چمدان پشتم حرف میزنه 

الهي بميرم خدا رحمتشون كنه روحشان شاد حستونو درك ميكنم منم همين حس رو از كودكي نسبت به پدر داشتم تول ...

منم از بچگی دلم میخواس فقط ی بار بگم بابا

روز پدر ک میشد دلم میخواس بمیرم

بيا برا منو ببر برا خودت

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

الهی بمیرم.من بشدت ب مامانم وابستم بااینکه شوهردارم ولی تموم زندگیم مادرمه یه روزبهش زنگ نزنم یانبینمش انگاریه چیزی گم کردم خیلی همدم خوبیه واسم بدون اون زندگی برام معنانداره اصلا واصلا واصلا

قدر چی شو اینکه نیومد دیدن بچم اینکه تمام راز زندگی مجردیمو به همسرم گفت من حس نمیکنم مادر دارم منم ...

همین ک هست همین ک نفس میکشه باور کن اگ خدایی نکرده بیمار بشه داغون میشی

قدر چی شو اینکه نیومد دیدن بچم اینکه تمام راز زندگی مجردیمو به همسرم گفت من حس نمیکنم مادر دارم منم ...

منم حس نميكنم

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)