2777
2789
عنوان

اپلیکیشن رضوی

321 بازدید | 28 پست

چ جوری؟

از کجا دانل ود کنم؟

میخوام ثبت نام کنم برای رستوران حرم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بازار آپ رضوان رو دانلود کن

سرچ کردم تو بازار اپلیکیشن رضوان صدجور اومد

نفهمیدم کدومه!

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
چه جالب تا حالا نشنیده بودم حتما پیداش میکنم نصب میکنم میشه در موردش توضیح بدید بیشتر

ببشتر بلد نیستم

وقتی توی گوشی نصب کردین انشالله حرم آقا که رفتین اینترنت گوشی رو روشن میکنی همین.خودشون اسم تون رو واسه غذای متبرک حضرتی مینویسن

آنچه دلم خواست نه آن میشود"""" آنچه خدا خواست همان میشود    

توی اون مدت که مشهد هستین اگه به شمارتون پیام دادن هر یک نفر میتونه اسم چهار نفر رو بنویسد با خودش ببر اونها رو رستوران آقا امام رضا..

چیه این برنامه؟کاربردش؟

نصب کنین کاربرد زیاد داره..غیر از اینکه واسه رستوران دعوت میشین صدقه یا کارهای خیرتون رو هم می تونین از این طریق انجام بدین

ببخشید میشه راجع به غذای متبرک بیشتر توضیح بدی؟

انشالله قسمت بشه برین حرم اونجا کافیه نت رو روشن کنین..اگه این دفعه اسمتون در نیاد تا سه سال دیگه فرصت دارین هر وقت برین مشهد دیگه لازم نیست ثبت نام کنین واسه غذای حضرتی خودشون از قبل شمارتون رو دارن قرعه کشی میکنن اگه اسمتون در بیاد دعوت میشین...