2777
2789
عنوان

زخم پای دیابتی

84 بازدید | 10 پست

مادرشوهرم پاهاش زخم دیابتی میشه

یک سال میبریم درمان

دوباره بعد از یک سال ۳ ماه پاش خوبه و باز زخم میشه

الان ۲ ساله این طوریه

کسی تجربه داشته تو آشناها آخرش چی میشن این مریضا

خوب میشه بالاخره

من می‌دونم خدا بهم یه بچه سالم و خوشگل عطا می‌کنه و حال خودم هم خوب خوب میشه. من تونستم با کمک خدا پنیک و پشت سر بذارم و بارداری نرمالی داشتم. اما الان بچه سه ماهم رشد دور سرش کنده و وزنش کمه نگران سلامتیش هستم خدایا خودت کمکمون کن.

رژیمشو رعایت میکنه ؟؟نظافت شخصی ؟

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید خیلی مراقب باشه هر شب پاهاشو چک کنه زخم حتی کوچیک هم داشته باشه بره دکتر که سریعتر رفع بشه چون اگه زخم پیگیری نشه خدای نکرده به قطع پا میرسه

ولی اگه انسولیناشو مرتب بزنه دارو مصرف کنه پاهاشم مداوم چک کنه و کفش مناسب بپوشه چیزی نمیشه

خود به خود زخم میشه؟

اره

من می‌دونم خدا بهم یه بچه سالم و خوشگل عطا می‌کنه و حال خودم هم خوب خوب میشه. من تونستم با کمک خدا پنیک و پشت سر بذارم و بارداری نرمالی داشتم. اما الان بچه سه ماهم رشد دور سرش کنده و وزنش کمه نگران سلامتیش هستم خدایا خودت کمکمون کن.

میتونم شماره دکتر خوب بهتون بدم فقط دعام کنین

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

من داییم اینجوری چند ساله درگیر یک انگشتش هم قطع کرد

😭

رژیمشو رعایت میکنه ؟؟نظافت شخصی ؟

رژیم غذایی فقط چیزای شیرین نمیخوره

ولی نون و برنج تقریبا زیاد میخوره شکم داره

رژیم غذایی فقط چیزای شیرین نمیخورهولی نون و برنج تقریبا زیاد میخوره شکم داره

خب همون نون و برنج باید کم کنه .از اقوام بودن آنقدر رعایت نکرد که الان از اون انگشت که باید قطع بشه رسید به بالای زانو که قطع شده

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔