2821
2789
عنوان

بی بی چک زدم

383 بازدید | 32 پست

سلام. من همونم ک صبح تاپیک زدم ک باردارم و چکار کنم سقط بشه .

واقعا ناراحت بودم داشتم میترکیوم شوهرم بعد ازظهر اومد خونه بهش گفتم همه چیزو. خیلی دلداریم داد . بعد عصرش رفتبم آزمایش و یه بی بی چک دیگه گرفتم .بارداریم قطعی شد . تازه فک کنم 4 ماهشه. خیلیم تکون میخوره،فقط از خدا میخوام همیشه کنارم باشه. الانم خیلی دلنازک شدم زود میزنم زیر گریه . اونقد گریه کردم ک سرم درد گرفته .آخه همش فکر مبکنم دخترم هنوز شیر خواره ک من دوباره باردار شدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم تبریک میگم خدا حفظش کنه خیلیا الان آرزو داشتن جای تو بودن خده رو شاکر باش

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
۴ ماهه؟ مگه چار ماه تکون میخوره؟ ب هرحال خدا رو شکر کن نعمت بزرگیه بچه پشت سر هم 

یعنی تو 4 ماه تکون نمیخوره. والا فک کنم وایه خودش جشن گرفته از اینور میپره اونور. پس یعنی بیشتره سن بارداربم؟من هنوز سونو نرفتم سونو برم مشخص میشه. فقط الان کاملا وول میخوره .اسکی میره انگار

مبارکه ‌چهارماهه بارداری تازه فهمیدی

آره . من هیچ علائمی ندارم. سر دخترم هم اصلا علائم نداشتم. فقط الان چون وول میخوره شک کردم. تازه یه ذره شکمم دارم. دیگه شک کردم

آره . من هیچ علائمی ندارم. سر دخترم هم اصلا علائم نداشتم. فقط الان چون وول میخوره شک کردم. تازه یه ذ ...

پس الان جنسیتش معلومه

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز