2821
2789
عنوان

بی بی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 32 پست
حالا ني نيت دخمله يا پسر؟؟

هنوز سونو نرفتم. من نمیدونستم باردارم اونم نزدیک 4 ماه شایدم کیی اینور و اونور. یه دختر دارم .شوهرم گفت هر چی باشه فقط سالم باشه. خدا رو شکر شوهر فهمیده ای دارم

پس الان جنسیتش معلومه

راستش دوس ندارم جنسیتشو بدونم. یه دختر دارم خودم دوی دارم یه پسرم بیارم ولی اگه خدا نخواست رو حرفش اصلا ناشکری نمیکنم. شوهرمم میگه هر چی باشه مهم نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستش دوس ندارم جنسیتشو بدونم. یه دختر دارم خودم دوی دارم یه پسرم بیارم ولی اگه خدا نخواست رو حرفش ا ...

ان شاءالله خواسته ی دلت با حکمت خدا یکی میشه

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
خداروشکر مگه بده خیلی ها حسرت بچه.دار شدن دارن برو حالشو ببر

عزیزم .من اسم حسرتو میخونم گریه ام میگیره .چون خودمم منتظرم .حسرت دلمو ریش میکنه

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
هنوز سونو نرفتم. من نمیدونستم باردارم اونم نزدیک 4 ماه شایدم کیی اینور و اونور. یه دختر دارم .شوهرم ...

مردا كه عاشق بچه هستن

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻

مبارکه خدابهت هدیه داده هدیه خداروپس نزن اصلابه فکرسقطش نباش ابجی منم بچش۴ماهه که بودباردارشد خیلی ناراحت بود اوایل ولی بعدش که فکراشوکردگفت خداروشکر باهم بزرگ میشن پسرش تنهانیست ماه اینده زایمان میکنه پسرشم هنوزیکساله نشده عزیزم خدابه شما توان بیشتری میده وخودش کمک میکنه خیلی خداروشاکر باش اگه مشکل نازایی داشتی دربه در دنبال دکترمیگشتی چی؟بماندکه چقدرباید نذرونیازمیکردی از بارداریت لذت ببر فرشته کوچولوت سوپرایزت کرده 

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه 
هرکس با توجه به شرایط زندگیش نظر میده.الان منی که منتظرم معلومه نمیگم سقط کن

ن بابا چه سقطی. دیگه الان داره تکون میخوره یعنی روح داره. من گفتم شاید هنوز خیلی کوچیکه. ولی درباره سقط به شوهرم گفتم نابودم کرد اینقد بهم حرف زد

انشالله که به سلامتی باردار بشی و ب خاسته دلت برسی

مرسی جونم

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
عزیزم .من اسم حسرتو میخونم گریه ام میگیره .چون خودمم منتظرم .حسرت دلمو ریش میکنه

واقعا معذرت ایشالا خدا حاجت دلتو بده منم دوسال نازایی داشتم قرارشد برم مرکز نازایی رویان ولی باردارشدم معجزه همیشه هست ناراحت نباش هرروز صبح عسل و دارچین باهم قاطی کن بخور

واقعا معذرت ایشالا خدا حاجت دلتو بده منم دوسال نازایی داشتم قرارشد برم مرکز نازایی رویان ولی باردارش ...

منم دوساله منتظرم .از فردا صب میخوام بخورم .عشقی برام دعا کن