2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 32 پست
ایشالا بارداری این ماه روزهای تخمک گزاری حتما نزدیکی داشته باش بهمون خبر بده باردار شدی

میشه یه سوال بپرسم.علت نازاییتون چی بود چجوری فهمیدی باردار انقد این حسو دوس دارم

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
میشه یه سوال بپرسم.علت نازاییتون چی بود چجوری فهمیدی باردار انقد این حسو دوس دارم

والا  تخمک گذاری  نداشتم سونو انجام میدادم تخمک داشتم ولی آزاد نمیشد دوسال هر ماه آمپول میزدم ک سایز فولیکول خوب بشه بعد دوباره  آمپول میزدم ک آزاد بشه ولی بی فایده بود  ولی همون ماه ک رفتم سونو یه تخمک  داشتم دکتر بهم گفت چون روز هجدهم عادت ماهیانته فکر نمیکنم  آزاد بشه ولی خدا خواست و همون ماه بدون دارو باردار شدم معجزه هنوز هم اتفاق میوفته دوستم بخدا اعتماد کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عرق کاسنی بده شوهرت هرشب بخوره، قهوه بخوره قرص ویتامین د وث بخوره خودتم. هرروز یه قاشق عسل و دارچین بخور ایشالا بحق امام حسین باردار میشی