2777
2789
عنوان

توقف ضربان قلب جنین به دلیل عفونت خون مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 35 پست

متخصص خون که رفتم. گفت همه این عفونت رو دارن از بچگی. ولی خب بعضی مادرا رو جنینشون تاثیر میزارع و بچشون رو از دست میدن متاسفانه.

عضو تاپیک مانکن های زیبا  عضو گروه آبی    وزن اولیه ۸۶ قد ۱۷۲   وزن هدف ۷۶  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتن اداری بوده . ولی علامتی نداشتم .منم عذاب وجدان داشتم و دارم . که حتما کم کاری کردم و نتونستم بچ ...

اداری؟

ادرار منطورته؟

ادرار بومیگیره ادم میفهمه

تب نکرده بودی؟

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین
ای خدا عفونت زنان گرفتی؟ بهت انتی بیوتیک ندادن؟

نه عفونت زنان نبود گفتن عفونت ادراری . توازمایشم معلوم شده بوده .  من هفته ۱۹ سرکلاژ شدم بعضی دکترا میگن بخیه های اون عفونت کرده بوده . چرا خیلی خوردم ولی اصلا نفهمیدم چی شد 

نه عفونت زنان نبود گفتن عفونت ادراری . توازمایشم معلوم شده بوده .  من هفته ۱۹ سرکلاژ شدم بعضی د ...

ای داد! چقدر ناراحت کننده

الان بچه داری؟

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین
پس عفونت چی بود؟ میشه علایمش رو بگی

عفونت ادراری . راستش صبح روز زایمان خونابه داشتم . بعد از سونو و ازمایش گفتن باید استراحت مطلق باشی و تحرکت محدود بشه . دارو دادن ولی اخر شب دردام شروع شد و زایمان کردم 

هم خودم هم شوهرم خیلی بچه دوس داریم و دلمون میخواد. برام دعا کنید... خدا یه بچه سالم و صالح بهمون بده.

اره واقعا هر روز بهش فکر میکنم .آدم یادش نمیره . شما چرا نی نی رفت؟ 

میگم که عفونت خون خودم

یعنی یهو کیسه آبت پاره شد؟

نه کیسه اب سالم بود تست کردن . از صبحش خونابه داشتم . اخر شب انقباضات شروع شد . هر ۳ دقیقه به مدت ۱ دقیقه درد میکشیدم . رفتم سریع بیمارستان . تو حیاط بیمارستان یه دفعه کل شلوارم رو ویلچر پر از خون شد . بعدا فهمیدم جفتم ترکیده بوده . بردنم بلوک زایمان و بخیه های سرکلاژ رو باز کردن و دو ساعت طول کشی طبیعی زایمان کردم 

اون چطوریه ؟ زود تشخیص داده نمیشه ؟ علائمش چیه ؟ 

اصلا علائمی نداره. دکتر گفت نود درصد آدما دارن. حتی خود منم شاید داشته باشم. ولی خب رو خیلیا تاثیری نداره. با قرص و واکسنم حل میشه. ولی ایکاش همه خانوما قبل بارداری بزن زیر نظر متخصص. تا مثل من یه طفل معصومو به کشتن نده