سلام دوستان عزیز. دور از جونتون کسی بوده که به دلیل عفونت خونش، بچش رو از دست بده؟ من هفته سیزدهم به این دلیل قلب کوچیک پسرم وایساد. و خیلی عذاب وجدان دارم
عضو تاپیک مانکن های زیباعضو گروه آبی وزن اولیه ۸۶ قد ۱۷۲ وزن هدف ۷۶
گفتن اداری بوده . ولی علامتی نداشتم .منم عذاب وجدان داشتم و دارم . که حتما کم کاری کردم و نتونستم بچ ...
اداری؟
ادرار منطورته؟
ادرار بومیگیره ادم میفهمه
تب نکرده بودی؟
پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین
نه عفونت زنان نبود گفتن عفونت ادراری . توازمایشم معلوم شده بوده . من هفته ۱۹ سرکلاژ شدم بعضی دکترا میگن بخیه های اون عفونت کرده بوده . چرا خیلی خوردم ولی اصلا نفهمیدم چی شد
نه عفونت زنان نبود گفتن عفونت ادراری . توازمایشم معلوم شده بوده . من هفته ۱۹ سرکلاژ شدم بعضی د ...
ای داد! چقدر ناراحت کننده
الان بچه داری؟
پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین
عفونت ادراری . راستش صبح روز زایمان خونابه داشتم . بعد از سونو و ازمایش گفتن باید استراحت مطلق باشی و تحرکت محدود بشه . دارو دادن ولی اخر شب دردام شروع شد و زایمان کردم
نه کیسه اب سالم بود تست کردن . از صبحش خونابه داشتم . اخر شب انقباضات شروع شد . هر ۳ دقیقه به مدت ۱ دقیقه درد میکشیدم . رفتم سریع بیمارستان . تو حیاط بیمارستان یه دفعه کل شلوارم رو ویلچر پر از خون شد . بعدا فهمیدم جفتم ترکیده بوده . بردنم بلوک زایمان و بخیه های سرکلاژ رو باز کردن و دو ساعت طول کشی طبیعی زایمان کردم
اصلا علائمی نداره. دکتر گفت نود درصد آدما دارن. حتی خود منم شاید داشته باشم. ولی خب رو خیلیا تاثیری نداره. با قرص و واکسنم حل میشه. ولی ایکاش همه خانوما قبل بارداری بزن زیر نظر متخصص. تا مثل من یه طفل معصومو به کشتن نده
عضو تاپیک مانکن های زیباعضو گروه آبی وزن اولیه ۸۶ قد ۱۷۲ وزن هدف ۷۶