2777
2789
عنوان

توقف ضربان قلب جنین به دلیل عفونت خون مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 35 پست
نه ندارم مردادماه بچه رو از دست دادم . 

ان شالله به زودی قسمتت بشه عزیرم

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کیسه اب سالم بود تست کردن . از صبحش خونابه داشتم . اخر شب انقباضات شروع شد . هر ۳ دقیقه به مدت ۱ ...

اخه دکترا میگفتن عفونت ادراری باعث ترکیدن کیسه اب میشه

یعنی اولین بار بود ی همچین چیزی شنیدم

خدا خیرت بده. آدم با شنیدن این چیزا ی کم محتاط تر عمل میکنه. البته که همه چی به خواست خداست و اگه خدا نخواد برگ از درخت نمی افته

دکترم بهم گفت که اگه خعیلیییییی سرویکست کوتاه باشه سرکلاژت میکنم چون سرکلاژ خودش باعث عفونت میشه

الان معنی کارش رو فهمیدم 

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
اخه دکترا میگفتن عفونت ادراری باعث ترکیدن کیسه اب میشه یعنی اولین بار بود ی همچین چیزی شنیدم خدا خ ...

آره واقعا هر چیزی ممکنه اتفاق بیافته . من همیشه دوران بارداری رو ساده میدیدم . ولی از وقتی این مشکلات واسم پیش اومد تازه فهمیدم دورانیه که رسیدگی و دقت زیادی میخواد باید اطلاعات آدم خیلی زیاد باشه وگرنه هر لحظه ممکنه اتفاق ناخوشایندی واسه بچه بیافته .

واسه منم طولش کوتاه شده بود . کاش دکترایی که من پیششون رفتم مرتب هر هفته طول رو چک میکردن . خودم اصلا نمیدونستم چنین مشکلی میتونه پیش بیاد اصلا نمیدونستم سرکلاژ و نارسایی دهانه رحم یعنی چی . هفته ۱۸ رفتم سونو غربالگری که دکتر گفت دهانه کاملا بازه همین شبونه برو بستری شو . که فرداش سرکلاژ شدم و بهم گفته بودن که ریسک داره . چون هفته بالا بودم . ۱۸ هفته و ۴ روز . گفتن شاید بچه نمونه . میگفتن ۱۴ هفته قانون سرکلاژه که واسه تو دیر شده . من حتی قبل از سرکلاژ کیسه ابم زده بود بیرون که قبل از عمل روی یه تخت خوابوندنم و پاهامو کاملا بردن بالا که کیسه اب برگرده داخل . بعدش عملم کردن

آره واقعا هر چیزی ممکنه اتفاق بیافته . من همیشه دوران بارداری رو ساده میدیدم . ولی از وقتی این مشکلا ...

پس شما صد در صد باید سرکلاژ میشدی

من خودم به دکتر اصرار کردم که سرکلاژ بشم ولی گفت احتمال عفونتش بالاست و فعلا صلاح نیست

والا موندم چکار کنم

سرکلاژ نکنم.... آخه طول سرویکسم کمه

نمیشه استراحت مطلق کنم.. آخه احتمال لخته شدن خون تو دوقلویی زیاده و به دوقلوها زیاد استراحت مطلق نمیدند 

سرکلاژ  کنم احتمال عفونت زیاده مخصوصا من که از قبل عفونت داشتم

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
پس شما صد در صد باید سرکلاژ میشدی من خودم به دکتر اصرار کردم که سرکلاژ بشم ولی گفت احتمال عفونتش با ...

اره من دیگه واسه بارداری های بعدی حتما باید سرکلاژ بشم .هفته ۱۴. ولی به چیزی بگم خیلی استراحت مطلق سخته به نظرم . منکه  نزدیک ۴ هفته بعد از سرکلاژ استراحت بودم قاطی کرده بودم .ولی واسه لخته نشدن خون . هر روز یه آمپول تو بازوم میزدم خودم . بازوم کبود کبود شده بود .شاید شما هم اگه سرکلاژ بشی ازین امپولا بزنی کار به لخته شدن نرسه . راستی من جوراب مخصوص میپوشیدم شبیه جوراب واریس .دکتر بهم گفته بود باید هر ۸ ساعت باید جوراب رو دربیاری و پاهاتو ماساژ بدی . میگفت جوراب واسه جلوگیری از لخته شدن خونه . چون تحرک نداری