2777
2789
عنوان

ترشی کلم قرمز، کدبانوها بیان

117194 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها

این کلم قرمزای رستورانا شوره یا ترشی؟!

آیا تا حالا خودتون درست کردید؟

می جوشونید کلم رو؟

ادویه هم می زنید؟ آب نمک چطور؟

کلا هر کی درست کرده دستورشو بده.   

با تشکر. خدا از ترشی های بهشتی نصیبتون کنه

چه خبرتونه؟ چه خبرررتوونه؟    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه بهشت ترشی هم داره😂😂😂

سرکه رو بجوشون نمک اضافه کن و کلم قرمز خرد شده و گاز رو فورا خاموش کن.چون اگه بجوشه نرم میشه.بذار جای خنک تا جا بیفته.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

جوشوندن نمیخواد ابم نمیخواد اصلا یکم فلفل بزنی بد نیست یا سیر اگه دوست داری

وزن اولیه ۸۸😣وزن الان ۷۲😍وزن هدف ۵۸🤗من میتونم 💪رژیم کالری شماری تاریخ شروع ۲۵دی ۹۶اتمام رژیم انشالله ۲۵دی ۹۷

کلم قرمز رو رنده میکنم هر دو لیوان سرکه یه لیوان اب جوشیده ی خنک شده میریزم کمی هم نمک و موسیر میریزم خوشمزه میشه  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

کلم رو خرد میکنم با یه مقدار سرکه میزترم میجوشه خیلی کم درحدی که یکمی نرم بشه بعد بهش نمک وفلفل سبز و سیر هم اضافه میکنم وبعد دوروز اماده خوردن میشه 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

کلم رو ریز میکنم  نمک و سرکه سفید میریزم میزارم تو ظرف هرچند دقیقه هم زیرو روش میکنم و یکم چنگ میزنم 

تا دوسه ساعت همین جور باشه 

بعد اون سرکه اش کلا قرمز میشه رنگ کلما هم صورتی 

بعد میرزم تو شیشه فلفل و یکم سبزی خشک مثلا نعناع پونه 

دیگه ادویه نمیخواد 

اگه تند نمیخورین یکم اب مثلا نصف لیوان برا دولیوان سرکه اب بریز تو شیشه 

بعدم همون لحظه میزارم یخچال . برا یه هفته دیگه قایل خوردنه 

بیرون بزاری رنگش تغییر میکنه 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
چقدر طول می کشه آماده بشه؟

حدودا یک هفته تا ۱۵ روز جاش گرم باشه زود تر سرد باشه کمتر ۳روز اول جاشو گرم نگه دار بعد یه جای معمولی بزار بچش ببین اگه هوبه دیگه رسیده

وزن اولیه ۸۸😣وزن الان ۷۲😍وزن هدف ۵۸🤗من میتونم 💪رژیم کالری شماری تاریخ شروع ۲۵دی ۹۶اتمام رژیم انشالله ۲۵دی ۹۷
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز