2777
2789
عنوان

رازیانه

171 بازدید | 34 پست

خانوما اینجا کسی هست ک عرق رازیانه مصرف کنه

تو نت سرچ کردم زده بود برای نازک شدن موهای زاید خوبه یا برای فزایش وزن

بعد از طرفی من عادت ماهانه منظومه امکان داره تأثیر بزارن روش؟

سلام من برای گرم کردن رحم میخورم ماه دیگه قراره ای وی اف کنم

ریحانه جان کجا میری برای آی وی اف؟شرایط و پولش چقدره؟من باید مرخصی بگیرم و برم...ولی چون نمبدونم چیدر زمان میبره نمیرم

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای کاهش موهای زائد وشفافیت صورتم  دوماه خوردم راضی بودم من هرشب دمنوشش رومیخوردم یک قاشق غذاخوری رازیانه اسیاب شذه داخل یه لیوان ابجوش۲۰دقیقه دم میذاشتم صاف میکردم میخوردم ته مونده روباپنبه میزدم به صورتم وشب میخوابیدم صبح میشستم برای شفافیت پوست عالیه

من برای کاهش موهای زائد وشفافیت صورتم  دوماه خوردم راضی بودم من هرشب دمنوشش رومیخوردم یک قاشق غ ...

موهای زاعدتو کم کرد؟ راضی بودی؟ تایم عادت ماهانتو بهم نریخت؟؟؟

اصفهان میرم هربار انتقال ۱۸۰۰ پول میگیرن.جنینام فریزه

تخمک کشی و اینا چی؟چقدر؟

من شنزدم ابن سینا آی وی اف گرونه خیلی...

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
من اینطوری شنیدم 

پس چطور من عادتم عقب افتاده دیشب عطاری بهم بابونه داد گفت دم کن بخور پریود شی😐🤤