2777
2789
عنوان

راهنماییم کنین برای سفر ب شیراز

1361 بازدید | 23 پست

بیشتریا گفتن شیراز بهتر از اصفهانه برای اولین سفر بین این دو شهر اما ما ماشین نداریم و با اتوبوس میخایم بریم و داخل شهر هم فک کنم با اسنپ بهتر بشه اینور اونور رفت.فقط اینکه بدون ماشین و با اسنپ و اتوبوس داخل شهر جاهای دیدنیشو میشه رفت و دید ؟اخه بعضیا گفتن جاهای دیدنیه شیراز خارج از شهرشه اره؟اصلا چ جاهایی داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندتا جای تاریخیش کنار همه باغ ارم 

مسجد نصیرالملک 

شاهچراغ

ما عید رفتیم اصلا ماشین رو بیرون نبردیم همش با تاکسی و اسنپ خوبه 

حافظ و سعدی هم دور نیستن 

ما مسافت های کوتاه رو پیاده میرفتیم 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

خو شیراز کلی جای دیدنی داره

حافظ

سعدی

باغ دلگشا

باغ ارم

بازار وکیل

شاهچراغ

مسجد نصیرالملک

ارگ کریم خان

باغ نارنجستان

خانه زینت الملک

مسجد و حمام وکیل

موزه ی پارس

موزه هفت تنان

موزه هنر مشکین فام

موزه ی نظامی عفیف آباد

خارج از شیرازم تخت جمشید، نقش رستم، پاسارگاد....

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

نه عامو با اسنپ راحت ميتونيد بريد 

خارج شهر شيراز شايد منظورشون مثلا تخت جمشيد بوده كه اونم ميتونيد با اين اتوبوساي گشت كه يه روزه يا نصف روزه ميبرن اونجا بريد

باغ ارم 

باغ عفيف اباد

باغ جهان نما

باغ دلگشا

عمارت شاپوري

ارامگاه حافظ و سعدي

نارنجستان قوام و خانه زينت الملوك و بعدشم اقامتگاه بوم گردي سووشون و ارگ كريمخان 

بازار و حمام وكيل

شاهچراغ و مسجد نصيرالملك

دروازه قران

خانه منطقي نژاد

خانه پرهامي هم از قبل رزرو كنيد بريد براي ناهار خيلي خوشگل و خوبه

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸

برای خرید: خلیج فارس، ستاره، زیتون، آفتاب...

پارک: آزادی، لونا، شهربازی های زیتون و ستاره...

باغ: ارم، عفیف اباد، جهان نما، دلگشا، عمارت شاهپوری

زیارتی: شاهچراغ، آستانه، علی بن حمزه....

گردشی: حافظیه، سعدیه، دروازه قران...

لبخند یادت نره🥰

مسير ها رو هم راستي بهت بگم

حافظيه و سعدي و باغ جهان نما و دروازه قران نزديك همديگه هستن

ارگ و نارنجستان قوام و خانه زينت الملوك و بازار وكيل و حنان وكيل و خانه سووشون همشون نزديك همديگه هستن و عمارت شاپوري هم يكم قبل از ارگ هست

شاهچراغ و مسجد نصيرالملك و خانه منطقي نژاد و خانه پرهامي هم نزديك همديگه هستن

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸

حیفه بری و اونهایی که خارج از شهره نبینی. توی نت جستجو کن بتونی برنامه‌ریزی کنی حداقل دو جا رو بری. تخت جمشید و قلات و تنگ تیزاب و بهشت گمشده و دشت ارژن و... 

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.

رستوران هم هفت خوان و برنتين و كته ماس و شرزه و شاطرعباس و بل پاسي و رستوران هاي هتل شيراز و خود رستوران عمارت شاپوري و خانه پرهامي و باغ راز

قلات هم خيلي خوبه و پر از كافه و رستورانه ولي خب ماشين نيازه براي رفتن،البته الانم عصر به بعد خيلي سرده

ممنون از اطلاعات کاملت دوست جان.شما شبراز زندگی میکنی؟

خواهش میکنم عزیزم بله

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
رستوران هم هفت خوان و برنتين و كته ماس و شرزه و شاطرعباس و بل پاسي و رستوران هاي هتل شيراز و خو ...

عزیزم هزینه های راه و اسنپ و اینا هر مسیری حدودا چقدره؟تابحال اونورا نیومدم واینکه میگین هر چند تا نزدیک همند یعنی طوری هست ک یکجا پیاده شی و بقیه رو پیاده بری؟