2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین دسته جمعی امشب....

| مشاهده متن کامل بحث + 3739 بازدید | 402 پست

ب حق این شب عزیز ایشالا همه توزندگیشون خوش باشن برمشکلات غلبه کنن اونایی که نی نی ندارن ایشالا تاسال بعد همین روز نینی داربشن منم توجمع اینا همه جوناخوشبخت بشن ایشالا ازاین به بعد دلخوشیامون شوهرو بچه وخانوادمون باشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعای دست جمعی نیت اول دلتون سلامتی و ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

یه صلوات واسه فرج اقا امام زمان(عج)

اللهم صل علی محمدوال محمدوصلی الله علیه وآله وسلم

یه صلوات واسه عاقبت به خیریِ همه کاربرای نینی سایت 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

یه صلوات واسه مامانایی که منتظرن فرزندار بشن

اللهم صل علی محمد وال محمدوصلی الله علیه واله وسلم 

یه صلوات واسه شفای بیماران

اللهم صل علی محمدوال محمدوثلی الله علیه وآله وسلم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ایشالا درست میشه عزیزم صبر داشته باش💔

این بار دومه کنسل شده. اگ شرایطم سخت نبود برام مهم نبود هرچقد طول بکشه دوره عقد. همتون برا امثال من ک زیادن دعا کنین بچها 

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...

گره ی پرونده من یادتون نره

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏