بیاین امشب واسه هم دعا کنیم که میگن دعاهمون در حق همدیگه زودتر اجابت میشه❤هر کی اومد تو تاپیک به نیت رفع مشکل همه کسایی که به این پست سر میزنن صلوات بفرسته.....
ممنونم عزیزم قبلا مهربون بود ولی الان با حرفاش خوردم میکنه خدا شاهده از گل نازک تر بهش نگفتم ن دروغ ...
مگه بعد ازدواج دانشگا میره؟ قبلش نمیرفت؟ باید کاری کنی دوباره مثل سابق تو دلش جا کنی. نمیخوام سر شبی غصه بخوری اما یه ادمایی هستن وقتی وارد جو جدید میشن جوگیر میشن. همه رو با تو مقایسه میکنن و ممکنه لنگ بزنن. باید به روز باشی براش.
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مگه بعد ازدواج دانشگا میره؟ قبلش نمیرفت؟ باید کاری کنی دوباره مثل سابق تو دلش جا کنی. نمیخوام سر شبی ...
فدات بشم ازدواج نکردیم اخه بعد این خیلی مومن بود من ی مشکلی هم داشتم خودش منو سرپام کرد اصلا بهش نمیخوره این رفتارا نمیدونم ب خدا گیجم هی خودمو گول میزنم دیگ جوابمم نمیده چیکار کنم
الهی ک خوشبخت باشین نمیدونی یک سال و هشت ماهه دست ب دعام چیکار کردی ب منم بگین لطفا
ما یکسال باهم بودیم خیلی افسرده شده بودم انگار مردا دوس ندارن زیاد غر غرو باشی نق بزنی هرموقع اینطوری میشدم قهر میکرد زنگ نمیزد خیلی مامانی بود بعد یکم که وابسته شد گفتم نمیخوامت با این ادا اصولات رفته رفته کم شد برام خواستگار اومد وخداییش مجبورش کردم دانشجو بو مامانشو بفرسته که اونم ناراضی اومد وتوخونه منو پیش خانوادم روسیاه کرد این حرکت سر لج شد بامامانش که بیشتر هوا مو داشت وماباکلی نارضایتی بهم رسیدیم انقدر داستانم غم انگیزه و بد وطولانی یه کتاب میشه نوشت خلاصه الان باهم هستیم بعد ۱۰سال داره اماده میشه بره ازمون وکالت ماه بعده براش دعا کن زندگیمون سخت هست ولی همو دوس داریم
فدات بشم ازدواج نکردیم اخه بعد این خیلی مومن بود من ی مشکلی هم داشتم خودش منو سرپام کرد اصلا بهش نمی ...
نامزدین؟ یا دوست؟
چندسالته؟ اون چندسالشه؟ نمیشه به زور کسی رو نگهداشت. فقط تلاشت رو برا علاقت بکن اما اگه محبتی ندیدی خودت رو اویزونش نکن.
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
دوست هم سن ابراز کردم من برا عشق حرمت قائلم کل تلاشمو کردم
مثل من... برا اونیکه دیوونه وار میخواستمش تمام تلاشمو کردم. اما خب نشد.
اما گاهی میگم کاش فقط یه بار صداشو بشنوم. فقط یه بار.... یه بار حرف بزنیم. اما خب نمیشود که نمیشود
منم همه جور دعا کردم. همین عصر مقابل یه امام زاده بودم. دعا کردم کاش همین امب در حد چند تا اس ام اس حرف بزنیم. اما کو اخه؟؟؟؟؟؟؟
دوست مشترک ندارین؟ امارشو دربیاره برات
من روز پری ک سوم بود آزمایش دادم منفی بود الان ۹روزه میگذره هنوز نشدم و از دیشب هروعده غذایی ک خوردم بالا آوردم و نوک سینه هامم ی جوریه حساس شده بعد ۳ روز ب پریودم دل درد پریودی داشتم ولی از اون روز ب بعد دگ ندارم امیدی هست ب بارداری؟؟ب بو هم حساس شدم