2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین دسته جمعی امشب....

| مشاهده متن کامل بحث + 3739 بازدید | 402 پست
دعا میکنم به حق این روز اربعین که گذشت ماه دیگه پریود نشی و باردار باشی.از خدا میخوام یه بچه سالم و ...

عزیزم 

ممنونم از دعای خوبت 

ان شاالله دعات در حقم مستجاب بشه ❤

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤

اللهم عجل لولیک  الفرج

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

[QUOTE=73262811]من دارم روز ب روز داغون تر میشم چرا یه ذره فقط یه ذره محبت نداره اخه من ک کاری نکردم برا همتون دعا م ...[/

یه ادمایی ذاتشون بده. سخته عوض کردنشون. حالا چیکار کرده؟ انشالله ارامش و محبت وارد زندگیت شه عزیزم

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
[QUOTE=73262811]من دارم روز ب روز داغون تر میشم چرا یه ذره فقط یه ذره محبت نداره اخه من ک کاری نکردم ...

ممنونم عزیزم قبلا مهربون بود ولی الان با حرفاش خوردم میکنه خدا شاهده از گل نازک تر بهش نگفتم ن دروغ ن خیانت نه چیز دیگ ای یعنی دانشگاه رفتن با ادم ایجوری میکنه اصلا شده ی ادم دیگ خدا میدونه شب و ذوزم اه و اشک 

اره دعای حضرت زهراست .صلوات نظر شهدای کربلا و شهید هادی بفرست  بره دوستای نی نی سایت بفرست حاج ...

چشم فقط گلم این دعا گفته رو اب یا گلاب بخونی اینجوری کنم یا فقط بخونم

۱۰۰صلوات نظر دوستای نی نی سایتم نظر شهدای کربلا وشهید هادی .شهید سامانلو 

باز شدن بخت جوونا

نی نی دار شدنشون 

سلامتی خانواده وبچه هاشون 

شغل مناسب بره همسرشون

شفای مریضاشون 

خونه دارشدنشون 

خوشبختیشون وسربه راه شدن همسراشون