2777
2789
عنوان

نامزدم از بعدمسافرت باهام...

682 بازدید | 25 پست

سرد شده، خودش گفت با خواهرم حرفم شد،که بهش گفته بود چرا باهام شوخی میکنی، خواهرشم خیلی شوخه خودش کلی باهام شوخی کرد اما نمیدونم چرا با نامزدم دعوا راه انداخته، نامزدمم باهام یکم سرد شده ، میگه مسافرت خورد تو ذوقم ، اونجا هم یکم در مورد نماز و حجاب با هم شکرآب شدیم البته، اون دوس داره نماز اول وقت بخونیم اما من گاهی بیرون که بودیم برام سخت بود شستن آرایش و نماز خوندن نگه میداشتم خونه بخونم و کمی هم موهام از جلو بیرونه خیلی سعی میکنم بذارمش داخل باز میاد بیرون نامزدمم بدش میاد،حالا اون همه که من اذیت شدم بخاطر تنگی جا هیچی ، خواهرشوهرم یه دعوایی انداخته سر نامزدم مادرشوهرمم طرفشو گرفته ، نامزدمم از اون روز کلا سرده .. نمیدونم چیکار کنم، خودش میگه اون از خواهرم اونم از همسرم که ناراحت شد گفتم نمارز بخونیم، آخه با یه حالت جدی بهم گفت منم ناراحت شدم،حالا نمیدونم چیکار کنم

درباره اعتقادات تون  و انتظارات تون

حتما حتما  در اولین و بهترین فرصت ، با هم صحبت کنید و ب یه توافق برسید

ساده از کنارش رد نشید  

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا اصولا حوصله دعوای خانما رو ندارن مخصوصا اینکه بخوان بین مادرشون و خواهرشون قرار بگیرن نذار بخاطر چیزای کوچیک رابطت با همسرت خراب شه گاهی وقتا لازمه ی خورده کوتاه اومد سعی کن با سیاست رفتار کنی و  حقتو بگیری 

خدایا به امید خودت

نماز زوری؟مگه داریم؟

حجابم که تز قبل باید باهم توافق میکردین

مسافرتم باخانواده شوهر غلطه تجربه ثابت کرده

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش

عزیزم آرامشتو حفظ کن و سعی کن الان براش دللگرمی باشی فرصت خوبیه برات ازش استفاده کن😉

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
نماز زوری؟مگه داریم؟ حجابم که تز قبل باید باهم توافق میکردین مسافرتم باخانواده شوهر غلطه تجربه ثاب ...

به نظر من هم تو نامزدي مسافرت رفتن اينطوري خيلي جالب نيس 

❤️❤️
عزیزم آرامشتو حفظ کن و سعی کن الان براش دللگرمی باشی فرصت خوبیه برات ازش استفاده کن😉

آخه هر کار میکنم سرده چطور دلگرمی بشم ، نمیدونم شایدم مادر و خواهرش پشت سرم چیزی گفتن😞