2777
2789
عنوان

دارم از دلهره میمیرم توروخدا بیاین

495 بازدید | 32 پست

بچه ها من پریودام دردناکه مثلا ازوقتی شروع میشه یه نصف روز درد دارم اگه مسکن بخورم خوب میشم وگرنه خیلی اذیتم میکنه.

ازونجایی که همش تو نت درمورد پریود دردناک میخونم چند وقته میترسم آندومتریوز داشته باشم چون گاهی درد و ضعف عصب سیاتیکم دارم اینقد ترسیدم که جرات ندارم برم دکتر همش میترسم بگه آندومتریوزه و باید زودتر باردار بشی منم کابوسم بچه داشتن و اصلااااااا فعلا قصد بارداری ندارم توروخدا راهنماییم کنید خواب و خوراک ندارم

من يه هفته قبل پريوديم مجبورم قرص بخورم تا پريوديم فكر نكنم چيزى باشه مگه چقدر دردناكه

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من يه هفته قبل پريوديم مجبورم قرص بخورم تا پريوديم فكر نكنم چيزى باشه مگه چقدر دردناكه

من فقط روز اوله اونم درحد نصف روز ولی دردش درحدیه که دلم میخواد گریه کنم

من فقط روز اوله اونم درحد نصف روز ولی دردش درحدیه که دلم میخواد گریه کنم

خب همه همينطورن من بعضى وقتا گريه ميكنم طبيعيه

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
درد پریود من یه هفته قبلش شروع میشه تا دوروز بعدش هم ناجورادامه داره.دوتا بچه هم دارم. 

واقعا؟؟ آدم اینجا حرف میزنه آروم میشه. میدونید من مشکل زانو درد شدیدم قبل پریود دارم علائمو میذارم کنار هم مثل دیوونه ها همش خودمو داغون میکنم