2777
2789
عنوان

شوهرم دیگه مثل سابق نیست میشه کمکم کنید؟!😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 66 پست

بخدا من دوسشون داشتم ولی اونا نه الان رو شوهرم تاثیر گذاشتن باهام بده باهام حرف نمیزنه همش سرش تو لپ تاپشه بهش میگم میگه ما همش باهمیم درصورتی که از سرکار میاد میخوابه پامیشه سرش تو لپ تاپه بعدم میگره میخوابه اصلا منو نمیبینه

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

که گفتن از وقتی ازدواج کردین پسرمون نیومده اینجا بخوابه حالا ما چندین بارم خونشون موندیم از یه تازه ...

درست مثل خانواده شوهرمنن اخلاق اونام اینجوریه خیییلی حساسن پسرشون بره خونشون بخوابه وحسودی میکنن بیشتربریم خونه مامان وبابام منم دلم خونه عزیزم ازوقتی ازدواج کردم تاالان ازدستشون ناراحتی اعصاب گرفتم درصورتی که پدرومادرمن همچین اخلاقایی باعروس ندارن ومهم نیست براشون این چیزا

استارتر عزیز 

تو برای حفظ زندگیت قدم پیش بزار و شروع کننده باش

سیاستت رو ببر بالا

ببین نقطه ضعف شوهرت چیه از همون استفاده کن

و خودتو توو دلش جا کن

مثلاً لباس و آرایشی که دوست داره انجام بده

یه کاری کن که توجه اش رو به خودت جلب کنی

غذای مورد علاقه اشو درست کن

بهش بگو مامانت با مامان من هیچ فرقی نداره

من خانواده ی تورو اندازه ی خانواده ی خودم دوست دارم

خانواده شو به پیشنهاد خودت دعوت کن و بهترین پذیرایی رو بکن هر چی هم که بهت گفتن جوری رفتار کن که نشنیدی

انقدر با چرب زبونی خرشون کن که 

از ته دل عاشقت بشن

❤️اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب ❤️ 
بخدا من دوسشون داشتم ولی اونا نه الان رو شوهرم تاثیر گذاشتن باهام بده باهام حرف نمیزنه همش سرش تو لپ ...

من همه ی این چیزارودیدم توزندگیم مادرشوهر وخواهرشوهرم پشت سرم خودشونومظلوم نشون میدادن وازبدی کردنای من به خودشون براشوهرم حرف میزدن  روشوهرمم خییلی تاثیرمیذاشتن وخیییییلی اتفاقای بدی ک باعثش شدن الان شوهرم فهمیده البته بعداز۷سال که مادروخواهرش فقط ازروی حسودی اینکارارومیکردن خیییلی دیرفهمید

درست مثل خانواده شوهرمنن اخلاق اونام اینجوریه خیییلی حساسن پسرشون بره خونشون بخوابه وحسودی میکنن بیش ...

بخدا من خونه بابام اینا نخوابیدم به جز 3بار اونم یا ماموریت بوده و یا با دوستاش یه بارم پام شکسته بودمجبوری خونه بابام بودم خانواده من خیلی احترام میذارن ولی اونا نه شوهرم وقتی مهربونه خیلی خوبه ولی بعضی وقتا ناراحت و اصلا منو نمیبینه و باهام حرف نمیزنه و سرسنگین میشه یعنی دوسم نداره؟آخرین ماموریتش برام روسری آورد یعنی واقعا دوسم نداره؟

😢😢گفتی دختر خاله یاد شوهرم افتادم اونم قبلا یه دختری رو بیییینهایت دوستداشت و باهاش دوست بود دورادور ولی نمیدونم چرا باهاش ازدواج نکرد و ...بامنم 3سال دوست بودیم و خیلی همو دوستداشتیم و من نمیدونیتم ک دختری رو قبلا میخاست اونم همسایشونه و الان ازدواج کرده ولی حس بدی دارم خیییلی دیگه مث سابق نیستم 😔😔😭😭😭😭😭

میشه یه صلوات بفرستین دخترم همیییشه سالم باشه 😍
استارتر عزیز  تو برای حفظ زندگیت قدم پیش بزار و شروع کننده باش سیاستت رو ببر بالا ببین نقطه ...

😢😢😢یعنی میشه شوهرم مثل اوایل دوسم داشته باشه

یکی ازسیاستایی ک من بعدازسالهافهمیدم بایدانجام بدم هیچوقت جلوی شوهرت ازبدی خواهرومادرخلاصه خانواده ش نگواگه بگی حتی اگ اونام مقصرباشن طرفشونومیگیره وباخودت بدمیشه

دختر خاله ی منم 

مادر و خواهر شوهرش خیلی اذیتش کردن

اما آنقدر با سیاست شوهرشو کشید طرف خودش

که اونا الآن جرات بدی کردن ندارن

❤️اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب ❤️ 
من همه ی این چیزارودیدم توزندگیم مادرشوهر وخواهرشوهرم پشت سرم خودشونومظلوم نشون میدادن وازبدی کردنای ...

چیکار کردی که فهمید من چیکار کنم؟!

😢😢گفتی دختر خاله یاد شوهرم افتادم اونم قبلا یه دختری رو بیییینهایت دوستداشت و باهاش دوست بود دوراد ...

منم اصلا با دختر خالمم الکی بد شدم😢😢با اینکه ازدواج کرده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792