2777
2789
عنوان

شوهرم دیگه مثل سابق نیست میشه کمکم کنید؟!😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 66 پست

انقد بهش محبت میکنم ولی نمیبینه اصلا بهم توجه نمیکنه از اولشم حرفام مهم نبود براش مادرش یچیزی بخواد زود انجامش میده ولی من باید 3ماه بگم تا بلکه انجام بده امشبم یادوستاش رفت بیرون گفت میام دنبالت خونه بابامم ولی پیام داد نمیام

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا با شوهرت خوب باش که اونا ضایع شن  دعوا میکنی خوشحال میشن

دقیقا راست میگه 

هر وقت من و نامزدم دعوامون میشه مامامش اونقد چهره اش باز میشه لبخند میاد رو لبش 

حالا یه چی بگیم بخندیم یعنی تماااااام .... فشارش میده بتلا میگه سرم درد میکنه و  هزارتا ادا درمیاره

به قول مامانم شیطون بیکار نمیشینه خدا لعنتش کنه

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷
کار اشتباهت اینه که به خاطر مادر و خواهرشوهرت با شوهرت دعوا میکنی...به خودشون جواب بده نه اینکه بیای ...

عزیزم من اولش چیزی نمیگفتم میخواستم احتراما از بین نره متاسفانه بی زبونم هستم ولی بعدا به شوهرم گفتم تو اونارو بهتر میشناسی وقتی یه چیزی میگن تو جواب بده که نگن حرمت نگه نمیداره و....ولی شوهرم پشتم نبود و باعث دعوا میشد

:سلام 🌺سوزاندنی قوی برای محبت🌺 یک حبه قند را برداشته در یک طرف اسم خود ودر طرف دیگر اسم شخص مورد نظر همانطور بنویسید وبا چرخش خانه هارا پر کنید این قند را بااسپند و کندر بسوزانید اگر کندر نبود اشکالی ندارد هر کس بااعتقاداین را انجام داده نتیجه عالی گرفته

انقد دعوا کردیم و من گریه کردم نسبت به حرفاشون خیلی حساس شده بودم و اینم ریشه داشت چن روز بعد از نشو ...

واااااااااای تو چی گفتی؟ 

❤️اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب ❤️ 
دقیقا راست میگه  هر وقت من و نامزدم دعوامون میشه مامامش اونقد چهره اش باز میشه لبخند میاد رو ل ...

بخدا دیگه مغزم کار نمیکنه مادرش هرطور بتونه منو باحرفاش میسوزونه منم اون لحظه چیزی به ذهنم نمیرسه که بگم بعدش یادم میاد هی عصبی میشم و باعث دعوا میشا اگه بگم چیا میگه بخدا باید خودمو بکشم از دست این جماعت

واااااااااای تو چی گفتی؟ 

هیچی تازه چن شب بود نشون آورده بودن بعد شوهرم که نامزد بودیم زنگ زد معذرتخواهی کرد منم ولش کردم ولی هربار رفتم خونشون میگفت خونه خالت اینا خوبن دخترش چی

هیچی تازه چن شب بود نشون آورده بودن بعد شوهرم که نامزد بودیم زنگ زد معذرتخواهی کرد منم ولش کردم ولی ...

بعد تو همین دعوای آخری با مادرش بهش گفتم شما از اولم منو نمیخواستین چشمتون دنبال فلانی بود و از خونشون زدم بیرون خیلی حرفای بدی بهم زدن خیلی

بعدشم خودشو همه بچه هاش دوهفته بعدش پرو پرو اومدن شام خونم مادره میرفت تو آشپزخونه من میرفتم میومد بیرون خواهره که نگم برج زهرمار نگاش کردم روشو برگردوند

واقعا دخترخالتو میخواستن؟  پس چرا نرفتن خواستگاری اون؟

شوهرم میگه من نمیخواستمش بهم معرفی کردن بعدش گفتم نه ولی مادرش وخواهراش ول کن نبودن همش به روم میاوردن خب منم بیچاره هم حساس شده بودم بخدا الان همش به شوهرمم شک دارم😢😢😢😢

من زنگ میزدم به مادر شوهرم روم قطش میکرد بار آخر40ثانیه حرف زدم با لحن تند روم قطش کرد منم هرهفته میرم خونشون بهش سر میزنم راهمون دوره