2777
2789
عنوان

شوهرم دیگه مثل سابق نیست میشه کمکم کنید؟!😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 66 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا من دوسشون داشتم ولی اونا نه الان رو شوهرم تاثیر گذاشتن باهام بده باهام حرف نمیزنه همش سرش تو لپ ...

توکل کن به خدا سعی کن توهم خودتوجوری نشون بدی که یعنی برات مهم نیست باهات خوب باشه وخودتوجلوش سرگرم کارای دیگه ای بکن به خودت برس به خونه برس وکلاس ثبت نام کن من اینچیزارودیدم تاثیرگذاشته وشوهرخودش پیشقدم میشه میادطرفت جوری رفتارکن یعنی اعتمادبه نفس بالایی داری 

توکل کن به خدا سعی کن توهم خودتوجوری نشون بدی که یعنی برات مهم نیست باهات خوب باشه وخودتوجلوش سرگرم ...

واقعا؟؟باشه حتما ممنون😘تو روخدا برام دعا کن نمیخوام زندگیمو از دست بدم دوس دارم دوسم داشته باشه خوشبخت باشیم بخدا من چیز زیادی نمیخوام فقط دل خوش😢

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
یعنی تابحال دورو برت ندیدی؟؟؟خودت مجردی یا نه

خودم متأهل،مامانم و مادر شوهرم خوبن،مادر شوهرم اصلا دخالت نمی کنه ولی محبتی هم نمی کنه،کلا خوبه،مامان من که دخالت اصلا و خیلی خیلی به زنداداشم محبت میکنه حتی بیشتر از من،تو فامیل و دوستها هم اکثرا همینن

خودم متأهل،مامانم و مادر شوهرم خوبن،مادر شوهرم اصلا دخالت نمی کنه ولی محبتی هم نمی کنه،کلا خوبه،ماما ...

بخدا مامان منم همینه منم فکر میکردم مثل خانواده ما باشن ولی دیدم نه کلا منو نمیخوان خانوادش

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
من نابود شدم بخدا قسم

ببخشید اینو می پرسم ،جسارت نباشه،با احترام به همه دوستای عزیز که ساکن شهرستانن،شما شهرستان زندگی میکنید یا تهران ؟ میگم شاید شهرستان سنتی تر هستند این رفتارها بیشتره،البته همه جا آدم خوب و بد هست