2777
2789

جاان چیشده عزیزم

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلم گرفته

از چی 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

دل منم از همه خون

از همسایه گدا

از خانواده شوهر بخیل و بی تربیت

از شوهر و پدر  و برادر همیشه عصبی

از خواهر و مادر فضولم

از طبقه پایینی که شیشه میکشه و همش صداش میاد

🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم🌸
فک نمیکنم کسی از من داغون تر باشه از لحاظ روحی 

چیشده گلم

چیشده گلم

یه ماه مونده به عروسیم فهمیدم شوهرم تو تل با یه دختره حرف زده حق طلاق گرفتم ولی حال دلم اصلا خوش نیست 

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید

[QUOTE=72968417]یه ماه مونده به عروسیم فهمیدم شوهرم تو تل با یه دختره حرف زده حق طلاق گرفتم ولی حال دلم اصلا خوش نیس ...[/QUOTE

عروسیرو بنداز عقب بهش فرصت بده