2777
2789
عنوان

مسافرت بعد عقد با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 93 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشین با شوهرت صحبت کن رک و‌پوست کنده بهش بگو من ازین بی برنامگی ازین نا هماهنگی ازینکه نظر من برات اهمیت نداره و پرسیده نمیشه ناراحتم. بهش نگو دوست ندارم با مامانت و خانوادت جایی بریم . بهش بگو دوست ندارم بدون مشورت و هماهنگیه من کاری کنی شاید منم دلم بخواد برنامه ای داشته باشم و وقتی نظرمو نمیپرسی و مشورت نمیکنی همش ضد حال میخوره بهم

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...

منم یبار با شوهرم میخواستیم بریم شمال که خواهر شوهر و مادرشوهرم اومدن و ضد حال بود اخه اوایل عقدمون بود 

خاطره تلخش اصلا یادم نمیره

من خودم اگه مادرشوهر بشم دنبال عروسم هیجا نمیرم که نه کوچیک شم و نه اونا ناراحت شن احترام خودم رو خودم حفظ میکنم

خوب کاری کرده....پسرا این چیزا رو نمیدونن فکر میکنن چون خودشون با خونوادشون راحتن ما هم باید راحت با ...

یعنی چی؟

اگه اون با خانواده شما میومد این چیزا اشکال نداشت صد در صد 

ولی چون خانواده شوهره اشکال داره

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
پشت بشینی کمرت درد میگیره🤐🤐 این نازو اداها چیه  الکی چرا ناراحتش میکنی؟

آر بقیه هر کدوم جلو هم مینشستن راحت بودن اما من نمیشد جلو بشینم چون عقب جاشون نمیشد پشت خشک شد کمرم اما اونا جابحا میشدن خستگی بدنشون درمیومد

منم خیلی مهربوونم و ازم سواستفاده شد 

ولی خداروشکر از همون اول که رفتیم مسافرت من از روی بچگی و حماقت دوست داشتم خانواده شوهرمم ببریم چون دلم می سوخت براشون اما چون ماشینمون کوچیک بود نمی شد ببریمشون.

ولی تو رفت آمدای شهری که با ما میومدن من باید عقب مینشستم مادرشوهرم جلو. یعنی من یه تعارف ریز میزدم اینم سریع می پرید جلوووو

اما الان چون میبینم فرهنگ نداره دیگه تعارف ریزم نمیزنم

از الان این حرفا رو نزن، وقت برای مسافرتهای دو نفره زیاده، بنظرم تا بعد عروسی مسافرت نرو

بعد عروسی سعی کن رفتارت طوری باشه که همسرت یه لحظه دوریت رو تحمل نکنه، جلو خانواده همسرت ،هم سنگین هم مودب برخورد کن ، هم به نظراتشون اهمیت بده هم کاری که دوست داری رو انجام بده،برو کلاسهای همسر داری یا سی‌دی هاش رو گوش کن، رفتارت خیلی بچه‌گانه هست اگه میخوای خوشبخت بشی ازالان باید رو رفتارت کار کنی و اخلاق همسرت رو هم به مرور بسازی

من جا تو بودم میدیم یه ماشینه نمیرفتم باهاشون 

خب خواهر و مادر شوهرش ناراحت میشدن 

از همین اول تخم کینه و دشمنی؟؟؟!!

استارتر با نامزدت موضوع رو حل میکردی قبل سفر

حالا ک نشد باهاش حرف بزن بگو دوس داشتی سفرتون دوتایی میبود.