2777
2789
عنوان

مسافرت بعد عقد با مادرشوهر

1540 بازدید | 93 پست

سلام،دو ماهه عقد کردم،دومین مسافرت کوتاهی بود که با مادرشوهرم رفتم،اولیش که دعوت کردن شهر دیگه جشن عقد دخترخاله شوهرم که خیلی کوتاه بود و مسافرت تفریحی حساب نمیشد، دومیشم چند روز پیش بود که همش با نامزدم دوس داشتیم بریم مسافرت که قرار شد یا خواهرشوهرم و شوهرش بریم که مادرشوهرمم تعارف کردن اومد،شدیم ۵نفر با یه بچه چندماهه خواهرشوهرم،اول قرار شد دو ماشین بریم که چون نامزدم ب خواب ذلیله هر جا خوابش بگیره باید بخوابه،بدون هماهنگی با من ب خواهرش اینا گفت فقط یه ماشین بریم که راننده ها جابجا شن ، این اولین ضدحالم شد دقیقا لحظه رفتن فهمیدم با یه ماشین میریم،ماشینمونم ب زور جا شدیم ۵نفر،از اونجا که من لاغر بودم من و همش میذاشتن پشت بشینم چون اگه جلو مینشستم اونیکیا چاق بودن پشت جاشون نمیشد،خیلی بهم سخت گذشت همش کمر درد گرفتم تو مسیر، الانم که برگشتم با شوهرم سرد برخورد میکنم،خنده خنده بهش گفتم که جام بد بود خودشم ناراحت شد اما درکل خیلی ضد حال خوردم ، حس میکنم از مهربونیم سو استفاده میشه،نظر شما چیه 😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم که بچه خواهرشوهرم همش پشت اذیت میکرد یا گریه میکرد یا شیر میخورد پاشو میکوبید بهم از طرفی جام تنگ بود،خیلی کلافه شدم دوس ندارم دیگه باهاشون برم مسافرت، اونجا هم که بودیم خواهرشوهرم بچشو بغل میکرد کاری نمیکرد مادرشوهرم غذا میذاشت من ظرفا رو میشستم پشیمون شدم از رفتنم،همشم بخاطر بچه باید شیشه ها رو میدادن بالا یا صدای ضبط و کم میکردن

بنظرم تا اول راهی نذار حرف توی دلت بمونه و به همسرت بگو هر چیزی رو که میبینی لازمه،مثلا همین که شما رو مطلع نکرده از تغییر برنامه ی سفر و ...

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤