2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان من از سال ۸۹ خواننده ی خاموش بودم،دیگه امروز بعد ۸ سال عضو شدم

پس می بینید من چقد بااراده و پر تلاشم 😂😂😂 

حالا یه سوال تو تاپیک اصلی نوشته بودین وزن در ۲۰ ضرب میشه و بعد اون میشه گالری روزانه خوب منی که ۸۵ کیلو وزن دارم ۱۷۰۰ تا کالری روزانه زیاد نیست برای من؟؟؟

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
 سلام دوستان من از سال ۸۹ خواننده ی خاموش بودم،دیگه امروز بعد ۸ سال عضو شدم پس می بینید من چ ...

عزیزم باید منهای صد کنی ...بعدشم 1600می شه برای تثبیت شما ...اگه از این حد پایینتر نیای لاغر نمی شی که همون وزن می مونی

ضمن اینکه دو روز فست دارن بچه ها باید زیر 500کالری مصرف کنن

پنج شنبه ها هم خام گیاه خاری دارن

ورزش و کالری سوزی روزانه هم دارن همراه با رژیم 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
عزیزم باید منهای صد کنی ...بعدشم 1600می شه برای تثبیت شما ...اگه از این حد پایینتر نیای لاغر نمی شی ...

سپاس فراوان ...

خوب من برای کاهش وزن چقد باید کالری روزانه ام باشه،چطور باید محاسبه کنم؟؟؟

قد ۱۶۴،وزن ۸۶،کم تحرک (البته فعلا چون میخوام پیاده روی رو شروع کنم)

فست رو که در جریان هستم،تاپیک رو تا حدی دنبال می کردم ولی ماشالله انقد صفحات زیاد بود در جریان خام گیاه خواری نبودم،

چند تا نمونه براخام گیاه خواری میگید؟؟؟

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
سپاس فراوان میبخشید بلد نیستم ریپلای کنم😐 خوب پس برای کاهش وزنم کالری روزانه ام رو چطور باید به د ...

فدات عزیزم 🌷😍❤

اون پیکان کج پایین هر پست می شه رپلای عزیزم

خام گیاه خواری تمام میوه سبزیجاتی رو شامل می شه که حرارت ندیدن ...انواع میوه کلم کاهو خیار هویج سبزیجات سبز (مثل خوردن)

شما دورو بر 60-64 خوبه وزن ایده آلتون هست

بذارید نیکی جون و بامداد جون بیان بهتر در مورد کالری مصرفی شخص شما بگن که اشتباه هم درش نباشه

فقط برای سوزوندن چربی بیشتر باید خوردن کربوهیدرات رو به حداقل برسونید...چربی و روغن و قندو نوشابه های گازدار شیرینیجات متابولیسم بدن رو کاهش می دن و روند لاغریتون رو کند می کنن ...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
فدات عزیزم 🌷😍❤ اون پیکان کج پایین هر پست می شه رپلای عزیزم خام گیاه خواری تمام میوه سبزیجاتی رو ...

😍😍😍

سلام منم میخام تو گروهتون باشم وزن اولیم 77 بوده که از اول مرداد شروع کردم الان حدود 69.5 هستم و میخام طبق برنامه ی شما پیش برم فقط اگه میشه میزان کالری روزانه رو بهم بگید من قدم 166 هس وزن 69.5وزن هدف هم 60

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲