2777
2789
استرس نداشته باش ک صدتا مریضی میگیری!!!!!

دیدی دست طب سنتی طب شیمیایی قاصر هست

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترنم جان برای بچه ای که مشکل بلعیدن داره و عق میزنه و رفلاکس داره چه راهکاری داری؟ الان دوساله که زیر نظر پزشکه ولی خوب نشده و غذا اصلا نمیتونه بخوره مگر اینکه مادرش نشاسته بریزه توی شیشه وقتی خوابه بهش بده بقیه غذاها و آ‌ش و اینا نمیخوره

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

سلام دوست عزیز .. در مورد بچه ی بد اخلاق اگه دستوری در طب سنتی هست بفرمایید ممنون میشم 

یه دختر ۶ ساله فوق العاده بد اخلاق دارم پدرمو دراورده .یعنی انگار یه عجوزه ی خبیث در قالب یه کودک ۶ ساله است

خدایا شکرت برای همه چیز
هیچی در کل میگم اطلاعاتم ازسما جامع تره .جبهه نگیر .موفق باشید

موفق باشید

جبهه نگرفتم

تجربیات و تحقیقات من در این زمینه مطمئنم بیشتر بوده

سه سال ونیم کار کردم در این زمینه   هم هم اینکه زیست شناسی خوندم  از لحاظ علمی  هم اشناییت دارم به همخ چی

من اصلاعات تهی نیست 

شاید برا شما پیش پا افتاده  خنده دار باشه

ولی تا الان تو این زمینه موفقیت های زیادی داشتم

تا جایی که تو فضای مجازی واتساپ تا حدودی گروها های من و نتیجه بخشی های من خیلییی زیاد بوده

جوری که یکی از دکترای بزرگ طب سنتی که دارن تو تهران کار میکنن بخاطر اینکه بازارشون کساد شده دقیقا مثل شما میخواستن اطلاعاتشون رو به رخ من بکشونن و وانمود کنن من  هیچی بلد نیستم و جاسوس تو گروههای من فرستاده بودن

وای بهشون گفتم من همینجوری خواهم پیش رفت و قوی تر از قبل

چوم هدف من والاتر از پول و مقامه 

اطلاعات و تجربیات از داخل نت و چهارتا حرف دکتر  و چهارا کتاب کسب نکردم من اکثر مطالبی که میگم خودم تجربه کردم لمس کردم روزاها ماه ها تحقیق کردم امار گرفتم

و نیازی ندارم سر کسی شیره بمالونم و بخوام بازی بدم دلیل نداره وقتمو هدر بدم

خیلیی مشخصه هدفم چیه

چون هدفم نه اخازی نه بازی با جون مردم

چیزایی که میکمم همه از کتاب طب النبی و روایات  و قرانه

ترنم جان برای بچه ای که مشکل بلعیدن داره و عق میزنه و رفلاکس داره چه راهکاری داری؟ الان دوساله که زی ...

مشکل مغزی داره؟

یا فقط مشکلش توبلعه؟

کلپوره بجوشونید رو هرچی میخوره دوسه قطره بریزید

پونه نعناع بجوشوندبد بدید مرتب بهش

زیر گلوشو با روغن سیاه دونه ماساژ بدید

سلام دوست عزیز .. در مورد بچه ی بد اخلاق اگه دستوری در طب سنتی هست بفرمایید ممنون میشم  یه دخت ...

دوست عزیز ببخشید که اینو میگم

ولی سرشت بچه ها نهادشون بسیار پاک و خدایی هست

بچه همه چی رو میشنوه میبینه و همونت رو بازتاب میده

چقد  براش‌وقت میزاری

براش داستان‌بگی

موهاشو شونه بزنی

نوازشش کنی

چقد وقت میزاری قربون صدقه اش بری

بچه رفتارهای بزرگترا باهم رو که میبینه یاد میگیره

مثلا خودم به شوهرم‌که  ابراز احساسات کنم دخترم‌ میاد همونا رو برا باباش تکرار میکنه

وقتی از سر‌کار میاد میرم‌استقبالش  خسته نباشید و بغل و پشت سرم‌دخترمم‌همون کارایی که کردم حرفایی که زدم‌رو تکراز میکنه

میخوام‌بگم رفتار پدر مادر به شدت تو روحیات بچه تا ثیر میزاره

گل گاوزبون دم کنید بخورید

دم کرده زعفرون و گل سرخ رو روحیه تاثیر میزاره  بفزستش کلاس ورزشی کاراته ای که انرژیش تخلیه بشه

ترنم جان 

من مشکل هورمونی دارم 5-6 ساله دارو مصرف میکردم دو سه ماهه دیگه دارو مصرف نمیکنم میخوام بچه دار بشم 

دکتر زنان بهم گفت فقط داروهاتو قطع کن و اقدام کن و هیچ داروی معرفی نکرد و ازمایش هم گفت نیاز نداری

اما با قطع دارو هم لک های صورتم زیاد شد هم موی زائد

چونم موی زائد داشت لیزر کردم کامل از بین رفتن به محض قطع دارو دارن در میان  

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
سلام حالا که راهنمایی می کنی برای ریزش مو هم راهنمایی کن لطفا هم ریزش کلی هم.سکه ای  خدا بهت ...

روغن رزماری کرچگ زیتون سیاه دونه 

بگیرید ترکیب کنید هروز یا یه روز درمیون پوست سرتون رو‌ ماساژ بدید

از شامپو بچه فیروز برا شستن سر استفاده کنید

تخم‌مرغ‌ماهی لبنیات  محلی بخورید