2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم شوید لاغر میکنه؟

ممیشه قشنگ بگی چجوری ۲۰کیلو چاق شدی کمکم کن لطفا😢

من حسه زرافه بودن دارم😑

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..
یعنی دکترم هم اشتباه میکنه  میام برات ها😂😁

پس چی

مگه دکترا خدان

انقد اشتباه کردن

همین سهدماهدپیش داشتم موردی که گفته بودن فولیکول نداره همون ماه حامله شد باور نمیشد میگفت دکتر به من گفته بود فولیکول ندارم گفتم  قدرت خدا بالاتر از چهارتا ادم عادی 

به اسم دکتر

مشکلت چیه؟

همش استرررس استرس استرس دارم مشکلم استرسه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
متوجه نشدم یعنی چی؟

هیچی در کل میگم اطلاعاتم ازسما جامع تره .جبهه نگیر .موفق باشید

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
حالا البته چون طب سنتی کار میکنید من هرچی بگم ایراد ب کار شماس در واقع! من دیگه هیچی نمیگم! ینی چی ا ...

منظور‌من اینکه یه دارو حتی طل سنتی مبخوربد تحقیق کنیا ببینید چه ترکیباتی توشه 

بله طبیعیه شاید میپرسید اخه چرا باید یکی بیاد  این کار رو بکنه وقت بزاره تجربه بده و... ...

چقد دستورش سادس و بی ضرر ممنون از لطفتون😍😘😘💖

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏