2777
2789
چی شد تاپیک 😂😂😂

منم نبودم اومدم دیدم به ملکوت اعلا رفته تاپیک😂😂 نی نی یار یادش رفته جای ظهر عصر ترکوندش احتمالا خوابش برده بعد بیدار  شده منفجرمون کرده😂😂😂

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
@سحررخانومی     گنده لات کجا بودی بیا اینجا😂😂 اشتباهی دعا کردی جای اینکه من چاق بشم تا ...

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهرزاد یعنی میشه من فردا رسیده باشم به 71.400 اینا😔😔😔😔

شک نکن  

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
@شهرزاد۹۳     @omolbanin     @نیییییییکی     @بامدادخمار ...

ممنون عخشم😘😍😘😍😘

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

منم نبودم اومدم دیدم به ملکوت اعلا رفته تاپیک😂😂 نی نی یار یادش رفته جای ظهر عصر ترکوندش احتمالا خو ...

😂😂😂😂😂😂

ودرللتننتالبیییهحنابیبباتالبلنلل

@بامدادخمار  

بامدادی جون بازم ادرززبتمنودرزبخندربهحبیفهل خانوم ترکوندمون😂😂😂

تیکر هدفمیییی   
به نظر منم تو حرفا مراعات بشه بهتره هم تاپیک از موضوع اصلی خارج نمیشه هم بهونه نمیدیم دست اینا که ب ...

منم نظرم این بود واقعا...ولی خوب ترسیدم بچه ها ناراحت بشن.تازه واقعا افراد سن پایین زیاد تو نی نی سایت هست 

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
@سحررخانومی     گنده لات کجا بودی بیا اینجا😂😂 اشتباهی دعا کردی جای اینکه من چاق بشم تا ...

چرااااااااا دوباره

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
بچه ها من بازم معذرت میخوام😭😭😭😭😭😭 عذاب وجدان گرفتم😢😢😢

بیخیال عزیزم فدا سرت بابا  

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤