2777
2789
چی شد تاپیک 😂😂😂

منم نبودم اومدم دیدم به ملکوت اعلا رفته تاپیک😂😂 نی نی یار یادش رفته جای ظهر عصر ترکوندش احتمالا خوابش برده بعد بیدار  شده منفجرمون کرده😂😂😂

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
@سحررخانومی     گنده لات کجا بودی بیا اینجا😂😂 اشتباهی دعا کردی جای اینکه من چاق بشم تا ...

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهرزاد یعنی میشه من فردا رسیده باشم به 71.400 اینا😔😔😔😔

شک نکن  

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
@شهرزاد۹۳     @omolbanin     @نیییییییکی     @بامدادخمار ...

ممنون عخشم😘😍😘😍😘

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

منم نبودم اومدم دیدم به ملکوت اعلا رفته تاپیک😂😂 نی نی یار یادش رفته جای ظهر عصر ترکوندش احتمالا خو ...

😂😂😂😂😂😂

ودرللتننتالبیییهحنابیبباتالبلنلل

@بامدادخمار  

بامدادی جون بازم ادرززبتمنودرزبخندربهحبیفهل خانوم ترکوندمون😂😂😂

تیکر هدفمیییی   
به نظر منم تو حرفا مراعات بشه بهتره هم تاپیک از موضوع اصلی خارج نمیشه هم بهونه نمیدیم دست اینا که ب ...

منم نظرم این بود واقعا...ولی خوب ترسیدم بچه ها ناراحت بشن.تازه واقعا افراد سن پایین زیاد تو نی نی سایت هست 

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
@سحررخانومی     گنده لات کجا بودی بیا اینجا😂😂 اشتباهی دعا کردی جای اینکه من چاق بشم تا ...

چرااااااااا دوباره

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
بچه ها من بازم معذرت میخوام😭😭😭😭😭😭 عذاب وجدان گرفتم😢😢😢

بیخیال عزیزم فدا سرت بابا  

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤