بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو این اوضا تو گرونی تو این وضعیت جامعه خودخواه نباشیم دربرابر بچه مسئولیم تو آینده
زندگی هرکس ب خودش مربوطه شاید دارن که خرج بچشون کنن آینده اونقدرام واضح نیس ک بدونیم خراب میشه شایدم درست شد
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
مثلا میگم اگه ۵سال پیش میاوردم الان بچه م ۵سالش بود ولی درکل راضی ام دلم نمیخاد بچه دومم زود بزرگ شه ...
میدونی به نظرمن خیلی عالیه وقتی دختربزرگ بشه ۲۰ که خرج دانشگاه و رخت ولباس و جهیزیه و فلان وفلان داره کوچیکه خرجی نداره.مقایسه کن با مثلا ۲۰ و ۱۸ یا ۲۰و۱۵
چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450 وزن پایان چالش 56
آره اتفاقا اینم هست یادم رفت این مورد خرج دانشگاه وجهیزیه کلی فاصله داره خوبه
اره .من انقد فکر میکنم به این چیزا.حالا یه چیز میگم عمق فاجعه رو ببین😂مثلا میگم دوتا دختر پشت هم بعد ازدواج بعد بچه دارمیشن .چون دوتان من نمیتونم بچه هاشونو نگه دارم😂😂😂وای خیلی داغونم
چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450 وزن پایان چالش 56