2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 46 پست

یکی از دوستانم گفت زایمان اولت سزارین باشه امکان هم داره بعدیت طبیعی باشه....شما تا حالا اینطور دیدید؟من میترسم از طبیعی.

قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍

من و شوهرم میخوایم دو سال یا سه سال فاصله سنی داشته باشن بیشتر باشه تا این یکی از آب و گل دربیاد باید بریم دوباره از اول . ولی پشت هم باشن با هم بزرگ میشن

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو این اوضا تو گرونی تو این وضعیت جامعه خودخواه نباشیم دربرابر بچه مسئولیم تو آینده

درسته...ولی وقتی میدونی از همه لحاظ میتونی ب دو بچه رسیدگی کنی مشکلی نداره

قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍
من و شوهرم میخوایم دو سال یا سه سال فاصله سنی داشته باشن بیشتر باشه تا این یکی از آب و گل دربیاد بای ...

منم شوهرم میگ اینو از شیر گرفتی اقدام کنیم.

به نظرم فاصله دو سه سال بیشترررررر اصلااااااا اگه قراره بیشتر از سه سال نهایتاااا چهار فاصله بیوفته بهتره که کلا بیخیال بشید و صبر کنیدبچه اولتون کلاس دوم دبستان رو هم تموم کنه بعد 

فاصله چهارسال و پنج سال هم که میگم نه بخاطر اوج حسودی  و لجبازی بچه است

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
دخترای من ۱۰ سال فاصله دارن

تو بارداری دوم اذیت نشدی؟

منم شوهرم میگ اینو از شیر گرفتی اقدام کنیم.

اره اخه من دیر باردار میشم اینم بعد یه سال و یه دونه سقط آخر با دارو باردار شدم خداروشکر

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
پسرم ی سال و دوماهش بود که فهمیدم بازم باردارم اولش شوکه شدم چون روشم مطمعن بود بعدش دوروز پشت هم گر ...

خوشبحالت ای کاش منم به حرف مردم گوش نمیکردم و تو همون دو سالگی بچم اقدام میکردم

کل فامیلای ما فقط ی بچه دارند و بچه دوم رو بعد ده سال میارند

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
اره اخه من دیر باردار میشم اینم بعد یه سال و یه دونه سقط آخر با دارو باردار شدم خداروشکر

خداحفظش کنه برات عزیزم