2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 46 پست
یکی از دوستانم گفت زایمان اولت سزارین باشه امکان هم داره بعدیت طبیعی باشه....شما تا حالا اینطور دیدی ...

در موردش هم خیلی مطالعه کن چون خطر ناکه مخصوصا احتمال پارکی رحم وجود داره 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو این اوضا تو گرونی تو این وضعیت جامعه خودخواه نباشیم دربرابر بچه مسئولیم تو آینده

زندگی هرکس ب خودش مربوطه شاید دارن که خرج بچشون کنن آینده اونقدرام واضح نیس ک بدونیم خراب میشه شایدم درست شد

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
مثلا میگم اگه ۵سال پیش میاوردم الان بچه م ۵سالش بود ولی درکل راضی ام دلم نمیخاد بچه دومم زود بزرگ شه ...

میدونی به نظرمن خیلی عالیه وقتی دختربزرگ بشه ۲۰ که خرج دانشگاه و رخت ولباس و جهیزیه و فلان وفلان داره کوچیکه خرجی نداره.مقایسه کن با مثلا ۲۰ و ۱۸ یا ۲۰و۱۵

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
دخترمنم دوست داشت خواهر داشته باشه بچه ها همجنس خودشون دوست دارن

ولی شوهرم میگه یه پسرداشته باشیم اخه ما توی شهری زندگی میکنیم که همه با هم فامیل هستن

همه فقط به پسراشون می‌نازن

منو ببخش بخاطرت نجنگیدم
آره اتفاقا اینم هست یادم رفت این مورد خرج  دانشگاه وجهیزیه کلی فاصله داره خوبه

اره .من انقد فکر میکنم به این چیزا.حالا یه چیز میگم عمق فاجعه رو ببین😂مثلا میگم دوتا دختر پشت هم بعد ازدواج بعد بچه دارمیشن .چون دوتان من نمیتونم بچه هاشونو نگه دارم😂😂😂وای خیلی داغونم

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56