2777
2789
عنوان

بچه دوم

484 بازدید | 46 پست

بنظرتون برای اقدام بچه دوم خوبه بچه ی اولی چند سالش باشه؟اختلاف سنیشون زیاد باشه خوبه یا کم؟

قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍

زیر 5 سال. وگرنه زیاد درگیر میشن و دنیاشون باهم متفاوت میشه.

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسرم ی سال و دوماهش بود که فهمیدم بازم باردارم اولش شوکه شدم چون روشم مطمعن بود بعدش دوروز پشت هم گریه کردم ولی الان دخترم چهارماهشع و با وجود سختی بسیاااااااااار زیاد راضیم چون هم پسرم الان حسودی نمیکنه هم باهم بزرگ میشن هم چند سال دیگه حوصله بچه داری و بهم خوردن اندامم و شیر دادن نداشتم

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
تو این وضعیت اقتصادی بچه دوم؟!

با یه بچه که نمیشه...کشور ما هی وضعیتش بالا و پایین میشه...خودم دوست دارم ۴ سال باشه...ولی میگم شاید کم باشه....خواستم نظر دوستان هم ببینم

قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍

هر موقع شرایط اقتصادیش فراهم باشه خوبه!

اول از همه هم باید یه اتاق خواب براش فراهم کنی:)

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
پسرم ی سال و دوماهش بود که فهمیدم بازم باردارم اولش شوکه شدم چون روشم مطمعن بود بعدش دوروز پشت هم گر ...

زنداداش خودم پسرش هفت ماهش بود که فهمید بارداره...بچش بدنیا اومد اویلش خیلی سختی کشید ولی الان خداروشکر میکنه...میگ با همم بزرگ میشن.

با یه بچه که نمیشه...کشور ما هی وضعیتش بالا و پایین میشه...خودم دوست دارم ۴ سال باشه...ولی میگم شاید ...

نه ۴ سال خوبه کم نیس بیشتر اذیت میشی از لحاظ دعوا کردن و اینکه هرکدوم دنیای خودشونو دارن با هم سرگرم نیستن کمترم که بدن مادر روحی و جسمی جواب نمیده

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
با یه بچه که نمیشه...کشور ما هی وضعیتش بالا و پایین میشه...خودم دوست دارم ۴ سال باشه...ولی میگم شاید ...

نه کم نیست منم میگم فاصله شون کمتر باشه برا خودشون بهتره برای مام بهتره ولی اولش تا بزرگ بشن سخته خداییش

آره خب اینم هست. من قبل این اوضاع باردار شدم و فاصلشون هم چهار سال و نه ماهه یعنی تولد چهار سالگی پسر اولم دیگه اقدام کردیم و بنظر خودم خیلی مناسبه