2777
2789
عنوان

بریم بمیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 125 پست
من به شوهرم میگم خوبه اپی لیدی خریدم اگر تیغ دیگه نبود اپی لیدی دارم. اخه فروشنده میگفت دیگه تیغ ها ...

من یه بار اپی لیدی با دستگاه کردم تمام بدنم پر جوش شد 😓هنوزم جاش مونده روی بازوهام چند ساله امتحان نکردک چه مارکی خوبه اپیلیدی و ضد حساسیت؟

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی درست میشه؟

تمام این بهانه تراشیهای آمریکا به خاطر ufo اگه آدم بدونه که برای چی تو سختی داره زندگی میکنه تحملش براش راحت تر میشه هدف دنیا اینه که با تحریم و فشار اقتصادی بتونه از داخل کشور رو بترکونه صبور باشید هنوز که چیزی نشده و باور کنید که نخواهد شد

من یه بار اپی لیدی با دستگاه کردم تمام بدنم پر جوش شد 😓هنوزم جاش مونده روی بازوهام چند ساله امتحان ...

مال من قدیمیه استفاده نمیکنم منم حساسم ولی تیغ نباشه مجبوریم دیگه مال من براون هست 

مال من قدیمیه استفاده نمیکنم منم حساسم ولی تیغ نباشه مجبوریم دیگه مال من براون هست 

منم همین مارکو دارم صورتیه ولی گفتم شاید دستگا های بهتری تو بازار اومده

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
والا اپی لیدی هم خیلی گرون شده شوهرم ریش تراش خرید پارسال 700  تو گرونی ها شد 2500

😓😓😓وای خدایا رحم کن

یکم عینک بدبینیتونو بذارید کنار  عشق به کشور و ایمان به این که این حالت  و تصمیمات دولت به ...

😶😶😶😶😕😕😕😕😕😒😒😒😒

الان یچیزی میگم 

قطع دسترسی هم میشم

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷