2777
2789
عنوان

بریم بمیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 125 پست
چیزی نزد شما هم به جای آیه یاس خوندن و ذکر مصیبت کردن یکم تحقیق کن تو سایت‌ها و خبرگزاریهای خارجی هم ...

چرت نگو

بزن به چاک

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
عزیزم یه تاپیک بزن ببین چند نفر حرفاتو قبول میکنن!! کاری نداره که ..خیلی مردم الان تو فقرن شکم گرسنه ...

اصلن مهم نیست که چند نفر قبول کنن مهم اینه که حقیقت چیه گالیله رو هم هیچ کس باور نکرد دلیل میشه زمین نچرخه من وظیفه میدونم راجع به چیزی که اطلاعات دقیق و علمی دارم نظر بدم کسی میخواد تا ابد تو جهل بمونه به من ربطی نداره ولی اصلن نمیتونم تصور کنم به کسی تهمت بزنم یا قضاوت کنم یا بی احترامی کنم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اصلن مهم نیست که چند نفر قبول کنن مهم اینه که حقیقت چیه گالیله رو هم هیچ کس باور نکرد دلیل میشه زمین ...

اول جاهل خودت تویی عزیزم

برو سرت توی زندگی خودت باشه

نیازی نیست سرک بکشی توی زندگی و شلوار بقیه

حرف نزنی نمیگن لالی

گمشو از تاپیک

کسی نگفته بیای اینجا چرتو پرت بگی

بدووووو

نبینمت

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
خدایی دولت چهار تا جان فدا عین ایشون داشته باشه کافیه    

انگاری مثلا با چرتو پرتای این.همه جی درست میشه