2777
2789
عنوان

بریم بمیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 125 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

صنعتی و سنتی رو باهم زده

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
😶😶😶😶😕😕😕😕😕😒😒😒😒 الان یچیزی میگم  قطع دسترسی هم میشم

حاضر قسم بخورم که اوضاع اقتصادی من از نود درصدتون خراب تره همسر من تو پلاسکو مغازه داشت دیگه خودتون تا ته وضعیت اقتصادی زندگیمو حدس میزنید ولی کاش یکم نگاهمون  به شرایط عمیق تر از نگاه به قیمت رب و فروشگاهها باشه 

حاضر قسم بخورم که اوضاع اقتصادی من از نود درصدتون خراب تره همسر من تو پلاسکو مغازه داشت دیگه خودتون ...

چشم نگاهمون رو به اسمنها میدوزیم اصلا زمین و زمینی بودن و رب و گوجه در حد ما نیست فراتر فکر میکنیم.  

حاضر قسم بخورم که اوضاع اقتصادی من از نود درصدتون خراب تره همسر من تو پلاسکو مغازه داشت دیگه خودتون ...

جمع کن خواهر من

مردم دارن از گرسنگی تلف میشن

شعار نمیشه نون و اب واسشون

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
چشم نگاهمون رو به اسمنها میدوزیم اصلا زمین و زمینی بودن و رب و گوجه در حد ما نیست فراتر فکر میکنیم. ...

از اسمون باید واسمون مواد غذایی بباره

عزیزم چی زدی؟    

چیزی نزد شما هم به جای آیه یاس خوندن و ذکر مصیبت کردن یکم تحقیق کن تو سایت‌ها و خبرگزاریهای خارجی هم تحقیق کن حتی سایت خود بی بی سی که همیشه واسه ایران میزنه ببین چه خبره به هر حال عقل یکی تا رب و ژیلت قد میده این که دلیل نمیشه من چیزی زده باشم