2777
2789
عنوان

بریم بمیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 125 پست
دقیقا مثلا دوستم حقوق باباش 1500 هست سه تا بچه مجرد بزرگ 30 سال به بالان و دو تا هم عروس دارن میگه 1 ...

واقعا  خیلی وقته دنبال جوابشم اخه امروز یخوای یه نفرو دعوت کنی حداقل ۱۰۰ ت هزینه پذیرایی یا ناهارش میشه!

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون دیدی😀ادم حرصش میگیره نه از خریدس ازینکه همه عادیه براشون

عین خیالشون نیست

بخدا ژیلت میخریدم 6 تومن مارک بیک

شده 30

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
واقعا  خیلی وقته دنبال جوابشم اخه امروز یخوای یه نفرو دعوت کنی حداقل ۱۰۰ ت هزینه پذیرایی یا ناه ...

من اول فکر میکردم خوب نمیخورن ویل تو حرفهاش مثلا میگه قورمه سبزی داشتیم یا مثلا میگه با مامانم سوپری بودیم 200 تومن یه نایلون کوچیک شد و هی از گرونی میناله ادم دروغ گویی نیست اصلا ولی جالبه برام 

عین خیالشون نیست بخدا ژیلت میخریدم 6 تومن مارک بیک شده 30

وای نگو😣😣من یه مارک  گرفتم یادم نیست اسمشو یه دونه ۸ هزار تومن!دلم نمیاد ازش استفاده کنم😄

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

یعنی من بودم جای اینها با 5 نفر ادم بزرگ بالای 30 سال تو یه خونه و حقوق 1500 و دو تا عروس و هفته ای 2 شب عروساشون حتما با نوه هاشون اونجان..واقعا شاید به زور میتونستم قورمه سبزی و خورش بذارم و میوه بخرم..مثلا داره حرف میزنه میگه امروز 4 مدل میوه خریدم شد 60 تومن... خب معلومه در حد خورد و خوراک کم نمیذارن برا خودشون

من اول فکر میکردم خوب نمیخورن ویل تو حرفهاش مثلا میگه قورمه سبزی داشتیم یا مثلا میگه با مامانم سوپری ...

شاید زندگیشون برکت داره یا خیلی ادمای قانعی هستن ولی ابرو داری میکنند ولی مطمئن باش کمر پدر خانواده شکسته

وای نگو😣😣من یه مارک  گرفتم یادم نیست اسمشو یه دونه ۸ هزار تومن!دلم نمیاد ازش استفاده کنم😄

بخدا

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
من یه بسته خریدم 5 تا توشه 30 شد    

لیزر به صرفه تره به نظرم چند ماه با پشم بمونیم پول لیزر پس انداز کنیم😁

لیزر به صرفه تره به نظرم چند ماه با پشم بمونیم پول لیزر پس انداز کنیم😁

من به شوهرم میگم خوبه اپی لیدی خریدم اگر تیغ دیگه نبود اپی لیدی دارم. اخه فروشنده میگفت دیگه تیغ ها به سختی میان و شرکت پخش کننده معلوم نیست تا چند ماه دیگه بتونه تیغ بیاره برامون .

عین خیالشون نیست بخدا ژیلت میخریدم 6 تومن مارک بیک شده 30

داریم بهای زندگی کردن تو قلب دنیا و شاهراه هوایی جهان  رو میپردازیم ولی اوضاع خیلی بهتر میشه باور کنید که بعد از طوفان به آرامش خیلی بزرگی میرسیم