2777
2789
عنوان

بریم بمیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 125 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجا کجاس ؟؟؟؟!!

کرمانشاه

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
من اویلا خریدم ۹ تومن

چ خوب .. گرچند گوجه های بیرونی اصلا خوب نیست اخه کار پدر من طوریه ک با این شرکت ها درارتباطه وقتی بابام رفت دید ..گفت ب رب نا آرد و سیب زمینس میزنیم ... هنگ کردم... 

ولی از اونجا ک درست کردنش هم دردسر داره ... آدم کاریش نمیتونه کنه من هر سال ی جعبه میخرم برای یک سالن . من قبل تحریم  از خود شرکت  ۱ جعبه گرفتم مارک معروف بود اصلا باز کردمش دیدم شل شله ... کپک میزنه .. دونه ای ۷۰۰۰

خدایا تو میگی پناه بی پناهانی .. پناهی ندارم ..ننیازمند نوازشت هستم 

بچه ها دقت کردین با این همه گرونی مردم همچنان عادی در حال خریدن!انگار نه انگار😄مسافرت میرن عروسی میگیرن .....اینطوری پیش بره یه عده خاص فقط میتوننو تو‌کشور زندگی‌کنند

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

الان نوار بهداشتی مولپد توی دی جی نگاه کرم 5500

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
بچه ها دقت کردین با این همه گرونی مردم همچنان عادی در حال خریدن!انگار نه انگار😄مسافرت میرن عروسی می ...

سبد سبد پرمیکنن

بچه ها دقت کردین با این همه گرونی مردم همچنان عادی در حال خریدن!انگار نه انگار😄مسافرت میرن عروسی می ...

دقیقا مثلا دوستم حقوق باباش 1500 هست سه تا بچه مجرد بزرگ 30 سال به بالان و دو تا هم عروس دارن میگه 1500 حقوقمونه ول ی تا اخر ماه نمیدونم چطوری زندگی میکنن. هفته ای 2 شب هم عروساشون با نوه ها اونجان