2777
2789
عنوان

چه قدرگرونیه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 44 پست
داغون شدیم رفت  یه شلوار برای پسرم خریدم صد و خورده ای بدبختی فقط کفش ادیداس به پاش میخوره بق ...

اوه اوه😥😥کارت خیلی سخته

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
میشه ما ماست و مرغ و گوشت نخوریم ولی نمیشه این بساط اربعین و این همه هزینه اش جمع شه  الان یه ...

شما برو اینو به یک جماعت بگو اینو بدون جایی میبرنت که هیچ کس نتونه پیداتون کنه اینم از ازادی و حرف حق ردنه

انسانیت،بالاترین هنر وزیباترین صفت و عالی ترین عبادت هاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر مادر من حقوق بازنشستگیشون ۱ ملیون دویست قسط دارن میمونه ۸۰۰ بابام ماه پیش سرما خورد دویست پول دکتر داد بیچاره ها تا آخر ماه کم آوردن بمیرم براشون غذاهاشون انقدر ضعیف شده بوده خدا لعنتشون کنه

میشه ما ماست و مرغ و گوشت نخوریم ولی نمیشه این بساط اربعین و این همه هزینه اش جمع شه  الان یه ...

واقعا لایک داری 

یه سر برن همین سیستان بلوچستان ببینن بچه ها کجا دارن درس میخونن

برن سر پل ذهاب ببینن زمستون داره میاد مردم هنوز توو چادرن 

چی بگه آدم 😞

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
شوهرت بگو گوشت بخره غذای خوشمزه درست کن   اقایون هم سرشون کردن زیر برف  😐

نه بیچاره نمیگه که تقصیر منه گفتم بهش هیچی نگفت  

شما برو اینو به یک جماعت بگو اینو بدون جایی میبرنت که هیچ کس نتونه پیداتون کنه اینم از ازادی و حرف ح ...

بخدا همین الان هم مجبورم پستم رو پاک کنم ولی اگه از حق من یک ریال اونچا خرج من به شخصه راضی نیستم و هر کی هم میره بدون به گردن ماها حق داره و داره از مال بیت الپال استفاده میکنخ

پدر مادر من حقوق بازنشستگیشون ۱ ملیون دویست قسط دارن میمونه ۸۰۰ بابام ماه پیش سرما خورد دویست پول دک ...

😔😔😔بخدا من دارو ویتامین واسه بارداری ۶۰تاش ۵۰تومن

بخدا همین الان هم مجبورم پستم رو پاک کنم ولی اگه از حق من یک ریال اونچا خرج من به شخصه راضی نیستم و ...

چه فایده عزیزم من که دیگه ناامید شدم با وجود تحصیلاتی که دارم از شغلم بیکار شدم بخاطر این شرایط الان اون پسری که میخواد ازدواج کنه چی بگه و بیکار افسرده کردن جوونهارو

انسانیت،بالاترین هنر وزیباترین صفت و عالی ترین عبادت هاست

یه مدت   دلار اوردن پایین جیب مردم خالی کردن دوباره بردن بالا سیاست خودشونه تا کی مردم تو فقر و نداری زندگی کنن فقیرا فقیر بشن و پولدار  ها پولدار کاش امام زمان ظهور کنه نجاتمون بده 

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
یه مدت   دلار اوردن پایین جیب مردم خالی کردن دوباره بردن بالا سیاست خودشونه تا کی مردم تو فقر و ...

الهی امین الهی به خدا من که دارم قید بچه را میزنم دلم میخاد بچه دار بشم ارزومه ولی با این وضع نمیدونم به خدا 

همه چی درست میشه 
فقط خدا کمکمون‌ کنه فقط خودش من که میدونم افسرده شدم هپش خابم میاد به خدا حال حوصله بیرون رفتن ندارم ...

با جیب خالی مگه میشه بیرون رفت  بری بیرون  بخوای چند تا میوه بخری سرت سوت میکشه بس که گرونی  چیزای دیگه رو که نگیم   فقط اعصاب خوردی که باقی میمونه 

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ