2777
2789
عنوان

چه قدرگرونیه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 44 پست
[QUOTE=72846793]الان یه عده متخصص میان میگن خب ماست نخورید!!!!!!! اره. جون خودشون، گیریم ماست نخورد ...

عزیزم به حرف بعضی اشخاص باشه که میگن ما هیچ کاری نکنیم و هیچی نخوریم سختی بکشیم مگه مردم یمن چیکار کردن😏

انسانیت،بالاترین هنر وزیباترین صفت و عالی ترین عبادت هاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا فک کن حقوق شوهرت یک سیصد باشه  ماهی پونصد قسط وامت باشه شش ملیون بدهی داشته باشی یه بجه ...

یعنی ادم باید بمیره😢😢😢😢

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
الان یه عده متخصص میان میگن خب ماست نخورید!!!!!!!

دقیقا!من یبارگفتم یه بسته کلسیم سیصد تومن,میگه خب نخر!!

بحث گرونیه,گرونی!نه که خریدن نخریدن من!

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
[QUOTE=72846793]الان یه عده متخصص میان میگن خب ماست نخورید!!!!!!! اره. جون خودشون، گیریم ماست نخورد ...

من بازم میگم فقط دلم واسه بچه های توو سن رشد کبابه 

که هم نیاز دارن هم دلشون میخواد 

حالا ما بچه بودیم همه چی رو خوردیم بزرگ شدیم به هر حال

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

بیمارهای لاعلاجم که برن بمیرن دیگه داروشون گیر نمیاد به لطف سران مملکت دمتون گرم بابا تو کشور اسلامی زندگی میکنیم مثلا 😣😣😣😣

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
تو رو خدا دیگه یاد این نندازمون لااقل😥😥😥

باشه 😞

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
برنج گرون شده ما برنج نداریم 😎

من تو غذام کم گوشت میریزم خوش مزه نمیشه شوهرم میگه چرا غذاهات یه جوری شده

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
بیمارهای لاعلاجم که برن بمیرن دیگه داروشون گیر نمیاد به لطف سران مملکت دمتون گرم بابا تو کشور اسلامی ...

فقط اسمش اسلامی کدوم راهکاراش عدالت اسلامی دارن؟

انسانیت،بالاترین هنر وزیباترین صفت و عالی ترین عبادت هاست
دقیقا!من یبارگفتم یه بسته کلسیم سیصد تومن,میگه خب نخر!! بحث گرونیه,گرونی!نه که خریدن نخریدن من!

اره زیاد دیدم اینجا راه حل طلایی میدن نخرید نخورید نپوشید 😄

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
من تو غذام کم گوشت میریزم خوش مزه نمیشه شوهرم میگه چرا غذاهات یه جوری شده

شوهرت بگو گوشت بخره غذای خوشمزه درست کن   اقایون هم سرشون کردن زیر برف  😐

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ