2821
2789
عنوان

چه قدرگرونیه

469 بازدید | 44 پست

بابا از پنچشنبه تا الان ۳۰۰تومن فقط یکم میوه و چندتا چیز خریدیم تموم شد هنگ کردم بخدا 😫😫😫

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای اره ، دیگه پولی نیست سیصد تومن  ماست سون 15 تومن!!!!!

الان یه عده متخصص میان میگن خب ماست نخورید!!!!!!!

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

حالا فک کن حقوق شوهرت یک سیصد باشه 

ماهی پونصد قسط وامت باشه شش ملیون بدهی داشته باشی

یه بجه کوچیک که نیاز به پوشک داره اونوقت چطور میشه زندگی کرد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
خیییلیییی واقعااااااا هممممه چیز رفته بالاااا....ی اسمارتیس چیه دو برابر شده
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

داغون شدیم رفت 

یه شلوار برای پسرم خریدم صد و خورده ای

بدبختی فقط کفش ادیداس به پاش میخوره بقیه کفش ها اذیتش میکنه آدیداس اصلا تازه غیر نیوبرند شده ۱۵۰۰ پارسال ۳۵۰ خریدم😭😭😭😭

نسخه پیچیدن برامون دیگه

مث یمنی ها لنگ بپوشین نون خشک بخورید 😂😂😂

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

برنج گرون شده ما برنج نداریم 😎

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
2825
2823
2791
2779
2792