خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
یه پیمانه توی یک تشت بریزید. سرکه سیب محیط واژن رو اسیدی میکنه و این برای مقابله با قارچ خوبه
بدون اب میگفت استفاده کن
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
وا نه اصلا این کار رو نکنید. سرکه سیب نسبت به سایر سرکه ها سوزنده تر هست. سوزش وحشتناکی داره. من دوستم گفت ماست بزن من یه قاشق ریختم آتیش گرفتم بعد گفت من منظورم در حد یه نوک انگشت بود. من یه بار حنا با ماست زدم بعد پوشک گذاشتم خیلی خوب بود
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه همونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
خوردنی چی خوبه؟ بنظرم داروهای طب سنتی بیشتر جواب میده
نمیدونم عزیزم..
من که یکسال دکتر میرم خوب نمیشم..
باردار نمیشم بخاطر عفونت
اینکار را کردم.... باور کن عالی بود... دردم کمتر شد... ممنون عزیزم... هر روز بشورم...یا نه ..
اره تا ۲ ۳ روز هر وقت میری دستشویی این کا رو انجام بده.عالیه
خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه همونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه