2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 25 پست
بهت یه دستور میدم عمل کن 40 روز دیگه بارداری . سیاه دانه تخم کرفس بابونه تخم رازیانه زیره سیاه و زیر ...

واقعن میشه؟

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
چندوقت به چندوقت نزدیکی دارید

۱شب درمیون ۲شب درمیون

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعن میشه؟

بخدا میشه . من اندومتریوز داشتم دکترا گفتن محاله باردار بشی مگر با ivf که خدا خواست و طبیعی شد. اما تو ماه 4 بر اثر خطای پزشکی از دست دادمش 😢😢

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
این دستوریه که من رعایت کردم و باردار شدم بعد از یکسال و نیم . برنج با گوشت بره . عدسی خوراک لوبیا م ...

مشکلی نداشتی؟من الان ۲ماهه ۲هفته یبار لکه بینی دارم...

مشکلی نداشتی؟من الان ۲ماهه ۲هفته یبار لکه بینی دارم...

با این دستور حل میشه مشکلت خاطرت جمع باشه امتحانشو پس داده

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
بخدا میشه . من اندومتریوز داشتم دکترا گفتن محاله باردار بشی مگر با ivf که خدا خواست و طبیعی شد. اما ...

باید ۴۰شب بخورم؟

بهت یه دستور میدم عمل کن 40 روز دیگه بارداری . سیاه دانه تخم کرفس بابونه تخم رازیانه زیره سیاه و زیر ...

توضیحات  کامل لطفا لطف میکنید بگید مثلا چه مقدار بگیریم؟پودر باشه؟از آب جوش استفاده کنیم؟