من۲۲ مدیر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 عنوان حاملگی | مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 25 پست سلام مخام حاملع شم😔😔😔ولی ۱سال و ۲ماه اصلن جلوگیری نداشتم ولی هنوز حامله نشدم،دکترم نرفتم،ب نظرتون اگ کیست باشه چن ماه بعدش حامله میشم خیلی دوسدارم بچم نیمه اولی باشه..۲ماهه پریود نشدم و لکه بینی دارم ب جا پریود...۱سال و ۲ماهه عروسی کردم تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔 1397/08/03 | 23:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 بهت یه دستور میدم عمل کن 40 روز دیگه بارداری . سیاه دانه تخم کرفس بابونه تخم رازیانه زیره سیاه و زیر ... واقعن میشه؟ تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 چندوقت به چندوقت نزدیکی دارید ۱شب درمیون ۲شب درمیون تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
شادی1391 عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 2667 واقعن میشه؟ بخدا میشه . من اندومتریوز داشتم دکترا گفتن محاله باردار بشی مگر با ivf که خدا خواست و طبیعی شد. اما تو ماه 4 بر اثر خطای پزشکی از دست دادمش 😢😢 نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم ! خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 این دستوریه که من رعایت کردم و باردار شدم بعد از یکسال و نیم . برنج با گوشت بره . عدسی خوراک لوبیا م ... مشکلی نداشتی؟من الان ۲ماهه ۲هفته یبار لکه بینی دارم... تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
شادی1391 عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 2667 مشکلی نداشتی؟من الان ۲ماهه ۲هفته یبار لکه بینی دارم... با این دستور حل میشه مشکلت خاطرت جمع باشه امتحانشو پس داده نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم ! خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 بخدا میشه . من اندومتریوز داشتم دکترا گفتن محاله باردار بشی مگر با ivf که خدا خواست و طبیعی شد. اما ... باید ۴۰شب بخورم؟ تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
شادی1391 عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 2667 باید ۴۰شب بخورم؟ اره نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم ! خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام
موناز عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 46 اره شما الان باردار شدين بعد از اون خطاي پزشكي؟خب اين نسخه رو دكتر گياهي گفته؟
ارزو100 عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 261 این دستوریه که من رعایت کردم و باردار شدم بعد از یکسال و نیم . برنج با گوشت بره . عدسی خوراک لوبیا م ... سلام،شما کیست آندومتریور داشتید؟
ارزو100 عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 261 بهت یه دستور میدم عمل کن 40 روز دیگه بارداری . سیاه دانه تخم کرفس بابونه تخم رازیانه زیره سیاه و زیر ... توضیحات کامل لطفا لطف میکنید بگید مثلا چه مقدار بگیریم؟پودر باشه؟از آب جوش استفاده کنیم؟