2777
2789
عنوان

حاملگی

909 بازدید | 25 پست

سلام مخام حاملع شم😔😔😔ولی ۱سال و ۲ماه اصلن جلوگیری نداشتم ولی هنوز حامله نشدم،دکترم نرفتم،ب نظرتون اگ کیست باشه چن ماه بعدش حامله میشم خیلی دوسدارم بچم نیمه اولی باشه..

۲ماهه پریود نشدم و لکه بینی دارم ب جا پریود...

۱سال و ۲ماهه عروسی کردم

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری دکتر که بررسی بشه چرا باردار نشدی 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

ببین اگه زیر 30 سال هستی و تا یه سال باردار نشدی باید حتما دکتر بری.

اگرم 30 سال تا 6ماه نشدی باید بری دکتر.

هزار تا احتمال برای ناباروری هست ممکنه اصلا مشکل از شوهرت باشه.

به هرحال پیگیر باش و اتلاف وقت نکن..دکتر زنان خوب برو تا سونو و معاینه کنه.

امبدوارم شرایط مالیشو داشته باشی

بهت یه دستور میدم عمل کن 40 روز دیگه بارداری . سیاه دانه تخم کرفس بابونه تخم رازیانه زیره سیاه و زیره سبز و بومادران بگیر باهم قاطی کن شبی یه قاشق غذاخوری بریز تو 1 لیوان اب 5 دقیقه رو گاز باشه بعد صاف کن بخور . تا 40 روز لب به هیچ نوع شیرینی و شکلات و ترشی و خیار و گوجه و کاهو کلم و نوشابه و گوشت مرغ و ماهی و گوساله نزن . لبنیاتم حذف کن بجاش عسل و خرما و تخم مرغ اضافه کن راس 40 روز با توکل به خدا بارداری

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
پ چی بخوریم?

این دستوریه که من رعایت کردم و باردار شدم بعد از یکسال و نیم . برنج با گوشت بره . عدسی خوراک لوبیا ماکارونی فلافل . کوکو . و کلی غذاهای دیگه 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام