2777
2789
عنوان

مادرشوهر

465 بازدید | 36 پست

سلام خانما منو همسرم یک ساله نیمه عقدیم هروقت بازاریم داریم خرید میکنیم زنگ میزنه میگه فلان کارو واسم انجام میدی یامیای منو ببری فلان جا درصورتی که یه پسر دیگش خونس وبیکاره امروزم وقتی بازار بودیم زنگ زد به شوهرم گفت فلان ساعت برو دنبال بابات بیارش شوهرمم گفت باشه وقتی قطع کرد بهش گفتم چرا هیچ وقت نظر منو نمیپرسی شاید من دوس نداشته باشم بری کلی سرم داد زدو بهم توهین کرد که مامانم بد نیس توبدی دلم واقعا شکست واقعا تقصیر من بود ؟😔ینی من نباید هیچ وقت اعتراض کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه جای من بودی چه میکردی؟ هر وقت شوهرم منو میبره خونه ی مامانم وسط راه زنگ میزنه یا میگه مریضم یا میگه بیا منو ببر فلان جا. حالا میدونه هم تو راهیم😐 بعدشم پشت گوشی گریه میکنه و دعوا

کج کلاه خان یارمه
اگه جای من بودی چه میکردی؟ هر وقت شوهرم منو میبره خونه ی مامانم وسط راه زنگ میزنه یا میگه مریضم یا م ...

شوهرم انتظار داره من همیشه لال باشم هروقت خانوادش هرچی گفتن من بگم چشم

خب این مشخص میکنه که نسبت به خانوادش یه سپری تو دست همسرتونه.میتونستی با یه حالت ناراحتی و تو ذوقی بگی :مثلا :خیلی دوست دارم با هم که میایم خرید بی دغدغه چیزی کارامونو یکنیم و بعدش بریم خونه باهم استراحت کنیم ,یا ....

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

اگه زیاد دستور میده و اون پسرش هست راس میگی..ولی خب مادرشه اگه بگه نمیام فکر میکنه تو یادش دادی بخدا بعضی مادرا اینجور میشن..اون یکی مجرده؟روش حساس نیست این دوماد شده حساس شده😂😂اگه شوهرت خوبه تو هم باهاش برو و...یخوردشم در برید😐

اینجا ایرانه اینجا مرد سالاریه اینجا باید حرفو اروم ب مردا بزنین دلشون نشکنه اینجا باید از حق خود ...

اینطور نیست.خب همه خانوادشونو دوس دارن..من زنایی دیدم که فحش مادرشوهر میدن و قهرن هر روز میرن پیش مادر خودشون و ازش دفاع میکنن..زنم دوس نداره به مادرش چیزی بگه شوهرش.گاهی مردا هم چاره ای ندارن..باید متعادل بود واقعا..زندگی های خوب رو ندیدی حتما