2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 36 پست

من هیچ وقت هیچ وقت در مورد خانواده شوهرم اظهار نظر نکردم و هر کاری براشون بخواد انجام بده میگم به من چه بزار راحت باشه .

البته خانواده شوهرم خیلی عالی ان

زندگی زیباست
اگه زیاد دستور میده و اون پسرش هست راس میگی..ولی خب مادرشه اگه بگه نمیام فکر میکنه تو یادش دادی بخدا ...

به خدا برادرشوهرم خونه بیکاره ولی  بهش توجه نمیکنه چون مادرش همیشه زور میگه واسه همین همیشه از شوهرمن کار میکشه و تفریح وبازار و واسه ما زهرمار میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا ایرانه اینجا مرد سالاریه اینجا باید حرفو اروم ب مردا بزنین دلشون نشکنه اینجا باید از حق خود ...

به خاطر دل مردا نیست که زن نباید داد بزنی

به خاطر حفظ زنانگی و لطافتشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چه ربطی داشت😕همه که مثل هم نیستن شایدمردتواینجوریه مردای ماکه اینجوری نیستن

خواهر منم از این حرفا میزنه. شوهرش اخلاق نداره..شوهرش و خودشم همش حرف خارج و آمریکا میزنن یه ریالم نداره پز میده..فحش به کشور میده

بهش گفتم...پذیرفت...وقتی بتونه میره وقتی بایدپیش من باشه نمیره...منم بی منطق بازی درنمیارم🙄توقع ندا ...

نه من نمیگم نره اتفاقا همیشه میگم هرکاری مادرت میخواد واسش انجام بده ولی وقتی برادرشوهرم مجرده و خونس چرا زنگ میزنه به ما

اینطور نیست.خب همه خانوادشونو دوس دارن..من زنایی دیدم که فحش مادرشوهر میدن و قهرن هر روز میرن پیش ما ...

من نمیگم ک ب مادر شوهر احترام نذارین و بی احترامی کنین ولی واقعا عقایدای ما ایرانیا خیلی مزخرف شده،اگه مادر خانوما یکی دوبار زنگ بزنه صدای شوهره در میاد ک ب من چه یا کلی منت میذاره ک آره من کارای مادرتو انجام دادم،قبول کنین اینطوریه ولی چون مادر شوهره باید گوش کنه چون مادرشه.چرا انقد بین دختر و پسر باید فرق بذاریم مگه همون مادر برا دخترش زحمت نکشیده...

خواهر منم از این حرفا میزنه. شوهرش اخلاق نداره..شوهرش و خودشم همش حرف خارج و آمریکا میزنن یه ریالم ن ...

نمیدونم چرامردم فکرمیکنن اروپاگل وبلبله بخداااابراهرکی خوب باشه براخانماافتضاحه بیچاره همه دختراشون افسردگی گرفتن بسکه توکوچه خیابون بهشون تجاوزمیشه وامروزبایکی ان فردابادیگری

عزیزم هیچ خانومی نمیخواد داد و هوار بکشه که...انقدر زور میگن ک اخر باید داد بزنی 

خب پس میشه داد زد

ولی من دیدم که وقتی داد نزنم چه سر یه مرد چه یه زن دعوا زودتر میخوابه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مادر شوهر من که وقتی شوهرم سر کاره زنگ میزنه بهش و دستوراتش رو میده خواهرهاش هم همین طور بعضی وقتها اصلا زنگ نميزنن پیام میدن بهش... چند بار تصادفی دیدم 

...Keep Calm and Nothing Else Matters

منکه به هرچی کشورم ننازم به اینش مینازم که مردمش به خانواده وفادارن نه مثل اروپاهرروزبایدترس بی کس شدن روداشته باشی...حتانمیتونن مادرخوبی باشن ازصب تاشب بایدکارکنن وگرنه تلف میشن...یه آقای مسنی به شوهرم میگفت پسرمن آمریکاس بایه حالت پزدادنی میگفت مگه اونامثل مان اوناامروزمیرن کلیساعقدمیکنن فرداازکس دیگه توبازارخوششون بیادمستقیم میرن جدامیشن وبایکی دیگه نه مثل که دادگاه ازین حقابهمون نمیده😐تازه بهشونم افتخارمیکرد😞