2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 36 پست
نه من نمیگم نره اتفاقا همیشه میگم هرکاری مادرت میخواد واسش انجام بده ولی وقتی برادرشوهرم مجرده و خون ...

شوهرمنم دقیقااینجوربودبعدهامتوجه شدم که داداشش مریضه نمیتونن روش حساب کنن...بعدش اگه کاری کنه خداعوصشومیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر پدرشوهر و مادر شوهرم من دیگه اینجوری نیستن بدی هایه دیگه شاید داشته باشن اینو ندارن . البته اگه هر چن وقتی اینجوری پیش بیاد مشکل نداره ولی هروقت دیگه برخورد میکنم با همسرم

💑

بعضی چیزا آزار دهندس مثلا اینکه بعضی مردا حتی با بدی خانوادشون بازم  قطع رابطه نمیکنن اما یه چیز خیلی مهمی اینجا هست اینکه نشون میده این مرد حرمت نون و نمک میفهمه واقعا مردی که راحت به مادرش توهین کنه و پشت سرش بد بگه این مرد واقعی نیست نمیشه بهش تکیه کرد این با زنش پس فردا چیکار میکنه؟من نمیگم از بدی خانوادش دفاع کنه نه اونی رو میگم که از خانوادش انتقاد میکنه اما رهاشون نمیکنه این یعنی حرمت شناسی.اگه دیدیم همسرمون به مادرش حتی اگه بد بودپشت کرد واقعا باید نگران شد

ذکر  آغازتحریم ها                                              پراید رسید به زانتیا آقابیا آقابیا روزی۱۰۰۰مرتبه
من نمیگم ک ب مادر شوهر احترام نذارین و بی احترامی کنین ولی واقعا عقایدای ما ایرانیا خیلی مزخرف شده،ا ...

شوهر من اینطور نیست..مادرشوهرمم میگه کمک مادرت بده و کاری براش بکن..میگه مادر دخترم زحمت کشیده خودش دو تا دختر داره..کمک مادرشوهرمم زیاد دادم.مادرشوهر خواهرشوهرمم همینه

عزیزم هیچ خانومی نمیخواد داد و هوار بکشه که...انقدر زور میگن ک اخر باید داد بزنی 

خواهرشوهرم بهش بگی بالا چشمت ابرو داد میزنه 😆وقتی نیست و خونه خودشه خونه ی مادرشوهرم آرومه