2777
2789
عنوان

زن دایی شوهر

693 بازدید | 29 پست

سلام

من حدود یکسال پیش زایمان کردم ،بعد زایمانم خونه مامانم بودم تا چند ماه ،توی این مدت ،هرکس لز خانواده شوهرم میخواست بیاد دیدنم مادرشوهرم میگفت به شوهرم که فامیلامون روشون نمیشه شما برلی چندساعت بیاد خونه خودتون تا اونا بیان و برن،من چندباری اومدم و بعد اینکه فامیلهای شوهرم رفتن دوباره برمیگشتیم خونه مامانم،اما این سختم بود با اون وضعیت و بچه کوچیک و..... خلاصه قسم خوردم هرکس دیگه بیاد من نمیرم خونه،اگه میخوان بیان خونه مامانم

مادرشوهرم کلا یکبار اونم توی کار انجام شده قرار گرفت اوند خونه مامانم سر زد بهم،کلا سردن

بدون هیچ دلیلی میگه من اونجا راحت نیستم،

دایی شوعرم میخواست بیاد دیدنم دو سه مرتبه مادرشوعرم به شوهرم گفت،اما شوهرم گفت نمیتونه بره هونه خودمون ،بیاد خونه مادرش دیدنش،که مادرشوهرمم گفته بود ه اونجا نمیان

حالا بعد یه سال صدبار گفته بیاین بریم خونه داداشم،

اگه برم دیدن به بچه م میدن و مطمئنم گله میکنن خواستیم بیایم خونتون نبودین،چه بگم بنطرتون که مودبانه باشه و بگم نمیتونستم با هر مهمانی رفت و اند کنم ،شما میامدین خونه مامانم،چحوری بگم زشت نباشه،و مادرشوهرم قیافه تگیره حوصله شو ندارم

تا چند ماه خونه مامانت چیکار میکردی؟؟

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....

عزيزم حق دارشتن خونه مامانتون راحت نباشن 

ب نظرم ي عذرخواهي ساده كن ازينكه نتوتستي درخدمتشون باشي

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چراخونه خودت نمیموندی؟من با سن کم سر هر دوزایمانم تنها خونه خودم بودم مادرم گاهی میومد سری میزدو‌میرفت😕

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بگو ما که گفتیم تشریف بیارید خونه مادرم ،من چند سری بخاطر راحتی مهمونا اومدم خونه خودم ولی واقعا  سختم بود ،نمیشه از زن زائو انتظار داشت که هی در رفت و آمد باشه ،خونه مادرمم با خونه خودم فرقی نداشت ، ما خوشحال میشدیم ببینیمتون ولی باید شرایط منم در نظر میگرفتید

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

والا به نظر من حق با اونا بوده پدر شما خب غریبس خونش راحت نیستن معمولا اقوام شوهر صبر میکنن تا بری خونه خودت بعد بیان دیدنت، شما هم که چند ماه نرفتی، میخواستن احترام بذارن بیان اینکه شما چند ماه نرفتی بی احترامی بوده...

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

ببخش ها ولی برا شما سخت بود خونه خودت مهمون داری 

میتونستی یه چند روزم بری خونه مادرشوهرت بمونی تا فامیلای اونا بیان دیدنتون

الانم خدب از دایی و زن دایی شوهرت بهتره عذرخواهی کنی که نتونستی در خدمتشون باشی و میتونن یه روز بگی بیان خونتون دیگه