2777
2789
عنوان

زن دایی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 29 پست

بچها یه سوال داشتم مهمه خودم بلدنبودم تایپک بزنم البته بااجازه استارتردرسته میگن خوردن کرفس تودوران شیردهی ضررداره ومسمومیت میاره خواهشاج بدیدمهمه

نه ثروت تاکنون زاییده مردی نه قصروکاخ درمان کرده دردی بروانسانیت رومشتری باش قضاوت میشوی باآنچه کردی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پدرم در قید حیات نیست،مامانم تنها زندگی میکنه

خدا بیامرزتشون

منظورم خونه‌ی پدری شماست نه شخص پدرتون

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
من پدرم در قید حیات نیست،مامانم تنها زندگی میکنه

اینکه نیومدن بهانست ،ببخشیدا خواستن خودشونو چس کنن،وگرنه بعد ماه دوم خب میومدن اینا که انقدر طلبه دیدارت بودن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

دوستان من از،شما خواستم بهم بگید چجوری رفتار کنم بهتر باشه 

حتما شرای طم طوری بوده که نمیتونستم با بچه تنها باشم ،مناستراحت مطلق بودم خالت روی ویلچر اما تا ۹ماه باردلری رفتم سرکار و یک نفر ازم مراقبت نکرد تموم کارامم مرتب بود خونه غذا ،حتی مهمانی میدادم ،اما بعد زایمان فرق داشت برام

الان نمیخوام حق رو به کسی بدید 

من فقط مشورت خواستم برای این برخورد

والا من طبيعي زاييدم دوقلو از هفته دوم پاشدم رفتم باشگاع بدنم افت نكنه

مادرم هم ازم دور بود اومد سه روز موند رف هركي خواست اومد خونمون 

🙂

سخت نگيريد هي بگيد نميشه نميشه

والا

زن بايد محكم و قوي باشه رو پا بند نشه

💪

جواب ابلهان خاموشيست
اینکه نیومدن بهانست ،ببخشیدا خواستن خودشونو چس کنن،وگرنه بعد ماه دوم خب میومدن اینا که انقدر طلبه دی ...

من میدونم اینو اما چیزی نگفتم الانم بخاطر شوهرم خودم میرم خونشون ،وگرنه یه موقعه دیگه که میتونستن بیان

دوماه خونه مامانت بودي خوش بحالات 

من أز وقتي برگشتم خونم خودم و بودمو خودمو دوقلوهام. شوهرم 

همون روز غذا پختم و بچه داري كردم 😢😢 

ولي شما يه عذر خواهي كن فقط چيزي نگو يا بگو شوهرم خواست بمونيم خونه مامانم 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
چه میدونم والا مادرشوهرم نمیزاشت وگرنه بعید میدونم از طرف همه مهمونها این حرف باشه،

هر کس بهت گفت بگو اتفاقا ما خیلی دوست داشتیم ببینیمتون ،کسی هم جز مادرم منزلمون نبود که معذب باشید

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
ببخش ها ولی برا شما سخت بود خونه خودت مهمون داری  میتونستی یه چند روزم بری خونه مادرشوهرت بمون ...

عزیزم مادرشوهرم یه بارم تعارفم نکرد توی این مدت که برم خونش

همش هم الکی ز،میزد که من از تو مریضترم

من میدونم اینو اما چیزی نگفتم الانم بخاطر شوهرم خودم میرم خونشون ،وگرنه یه موقعه دیگه که میتونستن بی ...

من اگه جات بودم میگفتم شرایطم طوری نبود که بتونم در رفت و آمد باشم خوشحال میشدم خونه مادرم تشریف بیارید ،حالا اگه معذب بودید خوب وقتی که اومدم تشریف میاوردید

دوماه خونه مامانت بودي خوش بحالات  من أز وقتي برگشتم خونم خودم و بودمو خودمو دوقلوهام. شوهرم&n ...

عزیزم من چون قبل زایمانم خیلی بی مراعاتی کردم بعدش واقعا اذیت شدم و از،بچه دلری هیچ نمیدونستم بچه م مریض بود و....

وگرنه از،روی تنبلی نبوده،قبلا هم گفتم من ۹ماه باردلریم استراحت مطلق بودم مثلا اما توی زمستان ۹ماه سرکلر رفتم اونم کارم مشاغل سخت محسوب میشد ،مهمانی میدادم هخونه و زندگی همیشه نرتب ،اما بعدش واقعا نمیتونستم

عزیزم من چون قبل زایمانم خیلی بی مراعاتی کردم بعدش واقعا اذیت شدم و از،بچه دلری هیچ نمیدونستم بچه م ...

فهميدم عزيزم ♥️ 

خدارو شكر كه الان خوبي 

خودتو اذيت نكن همون بگو شوهرم خواست بمونم خونه مامانم منم موندم ببخشيد كه خونه نبودم كه تشريف بياريم كاش ميومدين خونه مامانم مامان هم خوشحال ميشد ميددتون

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي